saunat majoitusasiakkaille

Majoittuville asiakkaillemme tarjoamme kylpylälipun hintaan 14 €/hlö. Kylpylän saunamaailmaan kuuluu erilliset saunat naisille ja miehille. Pääset nauttimaan myös suomalaisia saunaperinteitä vaalivasta kelosaunasta tai voit venytellä lempeästi infrapunalämmitteisessä joogasaunassa ohjaajan opastuksella. Mäntyrannan lomahuoneistojen pihapiirissä on erillinen sauna, johon saunavuorot varattavissa erillismaksusta vastaanotostamme.

INKERITALON SAUNA

Inkeritalon pihapiirissä on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen ja rennompaan kokoontumiseen. Saunassa on takkatupa, kaksi pukuhuonetta, pesuhuone ja löylyhuone, jossa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Ravintolamme toimittaa saunalle virvokkeet ja ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan tai tarjoilut voidaan järjestää viereisen Inkeritalon viihtyisiin kammareihin. Sauna on anniskelualuettamme. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle ja on käytössä ympäri vuoden.

Katso iltapalavaihtoehdot, joita toimitamme Inkeritalon saunalle tilauksesta! Vaihtoehtona illanvietolle, voit myös aloittaa päivän ihanalla energisoivalla aamusaunalla, jonka ohessa voi nauttia ihanan kiireettömän aamiaisen, joka on valmiiksi katettuna takkatuvalla!

Inkeritalon sauna/kerta, varausaika 2 h 320 €
Lisätunnit/h 60 €
Iltavuokra (4-6h) 440 €
Pyyhkeet /kpl 9 €

Hinnat sisältävät saunan lämmityksen.

 

URHOLAN SAUNA

Mikäli majoitut tai kokoustat Urholassa, varaa myös Urholan sauna käyttöösi. Saunan yhteydessä myös pieni saunakabinetti rentoutumiseen. Sauna soveltuu pienelle ryhmälle.

retkisauna

Harjun kätköistä, luonnonsuojelualueen syleilystä löytyy Kruunupuiston ainutlaatuinen retkisauna. Mikäpä täydentäisi paremmin retkipäivän kuin rentouttava saunahetki? Perinteiset saunaelämykset koetaan hyvässä seurassa, keskellä Saimaan kaunista luontoa.

Sauna sijaitsee järven rannalla Punkaharjun luonnonsuojelualueella, tarjoten mahdollisuuden vilvoitteluun kirkkaassa ja puhtaassa Pihlajavedessä. Laiturilta voit ihastella kansallismaisemaa, kumpuilevaa harjutietä ja nauttia rauhasta sekä hiljaisuudesta luonnon keskellä.

Retkisauna soveltuu parhaiten max. 5-6 saunojalle. Saunassa on tupa, pesuhuone ja löylyhuone, jossa sähkökäyttöinen kiuas. Saunan vesi tulee järvestä. Saunalla ei ole pyyhkeitä, peflettejä eikä pesuaineita, ne jokainen saunoja huolehtii mukaan itse. Saunan vieressä on saunojien käytössä bajamaja-käymälä. Jokainen varaaja lämmittää saunan itse ja huolehtii oman saunavuoron jälkeen saunan seuraaville saunojille siistiksi saunaetikettiä noudattaen. Saunan voi vuokrata 1,5 tunniksi kerrallaan ja varauksen voi tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme. Saunavuoro 40 € / 1,5 h
(Huom. Retkisauna sijaitsee n. 3 km päässä Kruunupuistosta)
Retkisaunavuoron varaat kätevästi vastaanotostamme puh. 044 7639130 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi 

HUOM! Sauna on toistaiseksi saneerauksessa, tiedotamme valmistumisen ajankohdasta myöhemmin.