INKERITALON SAUNA

Inkeritalon pihapiiriissä on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen ja rennompaan kokoontumiseen. Saunassa on takkatupa, kaksi pukuhuonetta, pesuhuone ja löylyhuone, jossa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Ravintolamme toimittaa saunalle virvokkeet ja ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan tai tarjoilut voidaan järjestää viereisen Inkeritalon viihtyisiin kammareihin. Sauna on anniskelualuettamme. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle ja on käytössä ympäri vuoden.

Inkeritalon sauna/kerta, varausaika 2 h 285 €
Lisätunnit/h 55 €
Iltavuokra (4-6h) 385 €
Pyyhkeet /kpl 8 €

Hinnat sisältävät saunan lämmityksen.

URHOLAN SAUNA

Mikäli majoitut tai kokoustat Urholassa, varaa myös Urholan sauna käyttöösi. Saunan yhteydessä myös pieni saunakabinetti rentoutumiseen. Sauna soveltuu pienelle ryhmälle.

UUTTA KESÄLLE 2021 – retkisauna!

Harjun kätköistä, luonnonsuojelualueen syleilystä löytyy Kruunupuiston ainutlaatuinen retkisauna. Mikäpä täydentäisi paremmin retkipäivän kuin rentouttava saunahetki? Perinteiset saunaelämykset koetaan hyvässä seurassa, keskellä Saimaan kaunista luontoa.

Sauna sijaitsee järven rannalla Punkaharjun luonnonsuojelualueella, tarjoten mahdollisuuden vilvoitteluun kirkkaassa ja puhtaassa Pihlajavedessä. Laiturilta voit ihastella kansallismaisemaa, kumpuilevaa harjutietä ja nauttia rauhasta sekä hiljaisuudesta luonnon keskellä.

Retkisauna soveltuu parhaiten noin 5 hengen ryhmälle. Saunassa on tupa, pesuhuone ja löylyhuone, jossa sähkökäyttöinen kiuas. Saunalla ei ole pyyhkeitä, peflettejä eikä pesuaineita, ne jokainen saunoja huolehtii mukaan itse.  Jokainen varaaja lämmittää saunan itse ja huolehtii oman saunavuoron jälkeen saunan seuraaville saunojille siistiksi saunaetikettiä noudattaen. Saunan voi vuokrata 1,5 tunniksi kerrallaan ja varauksen voi tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme. Saunavuoro 45€ / 1,5 h
(Huom. Retkisauna sijaitsee n. 3 km päässä Kruunupuistosta)