Hotelli Punkaharjulla

Tervetuloa majoittumaan Kruunupuiston hotelliin, uniikkiin jugend-huvilaan tai luonnon läheisiin lomahuoneistoihin! Punkaharjulla sijaitseva hotellimme tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille majoittujille, joten löydät varmasti itsellesi mieluisen. Muistathan, että meille voit tulla lomalle myös mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissasi. Poimi myös parhaat vinkit vapaa-ajan viettoon sekä Kruunupuiston ajankohtaiset lomat ja tarjoukset!

Hotellissamme on huomioitu tilojen esteettömyys ja  meille on myönnetty Sustainable Travel Finland – merkki osoituksena pitkäjänteisestä kestävän matkailun ja vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Lomat & tarjoukset

Toteutamme tuettuja lomia yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa, tarjoamme erilaisia valmiita lomapaketteja ja houkuttelevia tarjouksia vapaa-ajanviettoon. Tutustu tarjontaan ja varaa omasi!

Hotellihuoneet

Kruunupuiston yli satavuotias päärakennus ja Huvila Urhola tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet majoitukseen. Huonevalikoimastamme löytyy standard- ja superiortason huoneiden lisäksi tyylikkäitä sviittejä, huoneita liikuntarajoitteisille tai apua tarvitseville. Tarjolla on myös huoneita lemmikkien kanssa majoittuville. Järven rannalla, harjualueen reittien varrella sijaitsevat juuri saneeratut lomahuoneistomme ovat luonnossa liikkuvan unelmavaihtoehto majoittumiseen.

Varaa huoneesi verkkokaupastamme! 

uutta! aava floating villa

Aava Floating Villa on intiimi kelluva hotellihuone suojaisessa poukamassa Kruunupuiston pihapiirin tuntumassa. Aavassa ihastelet kiireettömästi harjumaisemasta ja nukut Saimaan aaltojen sylissä. Aava Floating Villa on varattavissa verkkokaupassamme ja myyntipalvelun kautta!

MÄNTYRANNAN LOMAHUONEISTOT

Kruunupuiston viihtyisät, juuri saneeratut Mäntyrannan lomahuoneistot ovat luonnossa liikkujan unelmakohde majoittumiseen.

Vinkit vapaa-ajan viettoon

Majoituksen lisäksi Kruunupuisto tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon – lähde ulkoilemaan, vuokraa fatbike tai kokeile lumikenkäilyä. Rentoudu kylpylässä ja ruokaile ravintolassa.

Kokouspalvelut

Järjestämme kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaat puitteet tilaisuuksillesi, olipa ryhmäsi minkä kokoinen tahansa.

historialliset Takaharjun majoitusrakennukset

Kruunupuiston yli satavuotias päärakennus on toiminut aiemmin muun muassa sotilassairaalana. Lyhyen kävelymatkan päässä päärakennuksesta sijaitsee upea jugendhuvila Urhola, jossa voit majoittua rauhallisessa historiallisessa miljöössä. Päärakennuksen välittömässä läheisyydestä löytyy myös Mäntyranta-rivitalohuoneistot.

Tutustu Kruunupuistoon

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita.

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tapahtumamme ja tarjouksemme sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje