Vapaa-aika

Tarjoamme kattavasti kiinnostavaa tekemistä Punkaharjulla! Kruunupuiston monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät tapahtumarikkaan kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen. Ainutlaatuinen harjuluonto polkuineen ja reitteineen kutsuu liikkumaan vapaa-ajalla luonnon omassa huvipuistossa. Alueellamme on myös runsas ympärivuotinen tapahtumatarjonta. Tarjoamme asiakkaillemme myös
viikoittain vaihtuvan vapaa-ajanohjelman!

kylpylä

Kruunupuiston monipuolisella allasosastolla on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas ja kylpyläosaston lämminvesialtaiden hierovia poreita ja putouksia. Lisäksi allasosastolla on lastenallas sekä kylmäallas.

Hemmotteluhoidot

Ota hetki aikaa ja anna Kruunupuiston hyvän olon asiantuntijoiden hoitaa itseäsi. Valittavanasi on monipuolisesti niin hemmottelu- kuin terveyshoitoja  sekä kampaamopalvelut.

Saunat

Rentoudu lempeissä löylyissä Saimaan rannan äärellä. Tutustu saunoihimme ja varaa perheellesi, kaveri- tai kokousporukalle sopiva.
Saunailtoihin voit tilata kätevästi myös saunaeväät tai isommat tarjoilut.

Kuntosali

Kuntosalimme on varustettu TechnoGym-laittein, jotka soveltuvat myös liikuntaesteisille.

ohjatut liikuntaryhmät

Tule mukaan ohjattuihin liikuntaryhmiimme!

KUNTOTESTIT & hyvinvointi-
valmennus

Haluatko tietää kuntotasosi? Kruunupuistossa voit testauttaa ja tutkituttaa mm. lihaksistosi ja polkupyöräergometritestillä hengitys- ja verenkiertoelimistösi suorituskyvyn.

OPASTETUT RETKET

Kruunupuistosta voit vuokrata välineitä omatoimiseen retkeilyyn tai lähteä luontoon yhdessä oppaan kanssa. Opastetut retket järjestyvät tilauksesta toiveidesi mukaan, esimerkiksi luonto-, fatbike- ja melontaretkinä. Talvisin jään jäätyessä pääset tutustumaan retkiluistelun saloihin tai potkuttelemaan pitkin järvenselkää noin 14 km retkiluisteluradalla, joka kulkee aivan rannassamme.

vÄLINEVUOKRAUS

Kruunupuistossa on laaja vuokravälinevalikoima monenlaiseen ulkona liikkumiseen eri vuodenaikoina niin harjualueen reitistöillä, järvellä kuin piha- ja puistoalueellamme. Valloita harju vaikka sähköavusteisella fatbike-pyörällä!

Reitit ja luontopolut

Punkaharjun upea harjuluonto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta kaikkina vuodenaikoina. Punkaharjun merkityt retkeilyreitit tarjoavat loistavat mahdollisuudet tutustua kansallismaisemaan luonnossa liikkuen.

LÄhiliikunta-
mahdollisuudet

Piha-alueellamme (pdf) voit frisbeegolfata, kuntoilla ulkokuntosalilla, haastaa ystäväsi pihashakkiin tai lainata vastaanotostamme muita pihapelejä. Sisäpihallamme, Kruunukeitaalla, voit myös astella paljasjalkapolulla (pdf) ja nauttia luonnon materiaalien vyöhyketerapiasta!

tutustu seutuun

Luonnon ja liikuntamahdollisuuksien lisäksi Kruunupuiston lähialueella voi tutustua myös Savonlinnan ja Punkaharjun seudun nähtävyyksiin, jotka liittyvät alueen historiaan, taiteeseen ja luontoon.

TAPAHTUMAT

Punkaharjulla ja Savonlinnassa on runsaasti tapahtumia ympäri vuoden.