Kuntoutus

Asiakas valitsee

Kruunupuistossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita oma polkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Kruunupuisto toteuttaa yksilöllistä kuntoutusta, sairausryhmäkohtaista kuntoutusta, tuki- ja liikuntaelinkuntoutusta, veteraanikuntoutusta, kuntoutusta omaishoitajille sekä ammatillista kuntoutusta ja työkykyarvioita. Kruunupuistossa on tarjolla lisäksi avoterapiapalveluita. Kuntoutukseen voit tulla myös itse maksaen tai palveluseteleillä. Valikosta löydät tarkemmat tiedot eri kuntoutuksista ja kuntoutuskursseja pystyt hakemaan kurssitarjonnasta.

Kehitämme moniammatillista osaamistamme jatkuvasti tutkimus- ja kehittämistoimintamme kautta, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä elämän eri tilanteissa. Kruunupuisto on mukana mm. Kelan rahoittamassa ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun toteuttamassa IKÄ-MATKA tutkimushankkeessa 2018 – 2020, jonka tavoitteena on ikääntyneiden ryhmämuotoisen kuntoutusintervention arviointi- ja seurantatyökalun kehittäminen.

Kuntoutustoiminnan ohella tuotamme monipuolisesti myös erilaisia työhyvinvointipalveluita. Kruunupuisto toimii myös kuntoutuksen yhteistyökumppanina erilaisille potilasjärjestöille – kysy tarjousta palveluistamme!

 

Kuntoutuksen edelläkävijä

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ohjaavat kuntoutustoimintamme suunnittelua ja toteutusta. Kruunupuisto toteuttaa kuntoutusta yhteistyössä KELAN, Valtiokonttorin, vakuutus- ja työeläkeyhtiöiden sekä järjestöjen, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ja terveydenhuollon kanssa. Asiakas voi hakeutua kuntoutukseen myös omalla kustannuksellaan.

Kruunupuistolla on 50 vuoden kokemus kuntotuspalveluiden tuottamisesta ja yli 120 -vuoden kokemus terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Toteutamme kuntoutusta paitsi tuolla pitkällä kokemuksella ennenkaikkea suurella sydämellä.Tilaa uutiskirje