Kuntoutus


Asiakas valitsee

Kruunupuistossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita oma polkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Kruunupuisto toteuttaa Kelan yksilöllistä kuntoutusta, vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja, veteraanikuntoutusta sekä ammatillista kuntoutusta. Kruunupuistossa on tarjolla lisäksi avoterapiapalveluita.

Kuntoutukseen voit tulla myös itse maksaen tai palveluseteleillä. Valikosta löydät tarkemmat tiedot eri kuntoutusvaihtoehdoista.

Kuntoutustoiminnan ohella tuotamme monipuolisesti myös erilaisia työhyvinvointipalveluita. Kruunupuisto toimii myös kuntoutuksen yhteistyökumppanina erilaisille potilasjärjestöille – kysy tarjousta palveluistamme!

 

Kuntoutuksen edelläkävijä

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ohjaavat kuntoutustoimintamme suunnittelua ja toteutusta. Kruunupuisto toteuttaa kuntoutusta yhteistyössä KELAN, Valtiokonttorin, vakuutus- ja työeläkeyhtiöiden sekä järjestöjen, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ja terveydenhuollon kanssa. Asiakas voi hakeutua kuntoutukseen myös omalla kustannuksellaan.

Kruunupuistolla on 50 vuoden kokemus kuntoutuspalveluiden tuottamisesta ja yli 120 -vuoden kokemus terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Toteutamme kuntoutusta paitsi tuolla pitkällä kokemuksella ennen kaikkea suurella sydämellä.Tilaa uutiskirje