tutustu seutuun

punkaharju – kappale kauneinta suomea

Harjuistaan tunnettu Punkaharju on hurmannut matkailijat jo vuosisatojen ajan. Punkaharju kutsuu sinut lomailemaan ainutlaatuiseen kansallismaisemaan ympäri vuoden. Saimaan kirkkaan veden ja kauniin luonnon ympärillä voit viettää aktiivisen loman tai nauttia rentouttavasta lomasta unohtamatta alueen huippuluokan kulttuuritoimintaa.

visitpunkaharju.fi

Suomen oopperakaupunki savonlinna

Savonlinna on noin 35 000 asukkaan kaunis ja eläväinen kaupunki Itä-Suomessa, Saimaan sylissä. Savonlinna on rakennettu saarille, ja keskustassakin luonto on kaikkialla lähellä.  Suomen kymmenen vanhimman kaupungin joukkoon lukeutuva Savonlinna (perustettu 1639) on Saimaan järvialueen kansainvälisesti tunnetuin turistikeskus. Kaunis luonto, Olavinlinna, kylpylaitos, sisävesiliikenne ja kulttuuri ovat houkutelleet matkailijoita kaupunkiin yli vuosisadan ajan.

visitsavonlinna.fi

Loma Saimaalla tekee hyvää

Saimaa tarjoaa lomaelämyksiä ympäri vuoden. Kesällä liikutaan Saimaalla ja syksyllä samoillaan metsissä ja kerätään sato talteen. Talvi tarjoaa Saimaalla lomailijoille uskomattomia elämyksiä luonnossa liikkuen ja nauttien, keväällä puolestaan bongaillaan norppia ja ihastellaan heräävää luontoa. Savonlinna itsessään on rakennettu saarille, joten Saimaa ei ole täällä koskaan kaukana.

visitsaimaa.fi

Lisätiedot alueen nähtävyyksistä ja matkailukohteista myös: