Ravintola

Hyvä ruoka kruunaa päiväsi ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Nauti herkullinen lounas ja päivällinen ravintola Kruunupuistossa. Tarjoamme kotiruokaa noutopöydästä ja a la carte -listalta joka päivä ympäri vuoden. Kun suunnittelet juhlien tai kokouksen järjestämistä, toteutamme tarjoilut toiveidesi mukaan. Tervetuloa makumatkalle Punkaharjun kansallismaisemaan!

Ravintola Kruunupuisto

Ravintola Kruunupuistossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden. Suosituslistaltamme voit valita mieleisesi annoksen tai herkutella oman keittiön burgereilla.

Voit hakea ravintolastamme noudettuna lounasta, päivällistä ja burgeriannoksia myös kotiin!

Inkeritalo

Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa ja toimii kokoustilana ja tilausravintolana. Kesä-elokuussa talo on avoinna päivittäin vohvelikahvilana taidenäyttelyineen. Inkeritalon hirsisen rantasaunan voit myös vuokrata tilauksesta käyttöösi.

Menut

Tutustu herkullisiin vaihtoehtoihimme! Kruunupuiston ravintolasta lounas- ja illallisbuffetin lisäksi saatavana myös herkullisia suosituslista- ja hampurilaisannoksia. Ryhmä- ja iltapalamenut valmistamme ennakkotilauksesta toiveidesi mukaan ryhmällesi.

tilauksesta sinulle

Tilaa kakut, kahvileivät ja piiraat juhliin tai kotiin vietäväksi ravintolastamme. Perjantaisin ravintolassamme on myös take away -myynti. Järjestämme erilaisia perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, joihin voit tilata catering-palvelumme toteuttamat herkulliset juhlatarjoilut sujuvasti ja vaivattomasti.

Kaikki Elämäsi juhlat

Kruunupuiston upeissa tiloissa onnistuvat niin merkkipäivät, häät, ristiäiset, vuosijuhlat, pikkujoulut tai vaikka sukukokoukset. Voit kätevästi liittää juhliisi myös majoituksen sekä liikunnallisia aktiviteetteja.

Kokouspalvelut

Järjestämme kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaat puitteet tilaisuuksillesi, olipa ryhmäsi minkä kokoinen tahansa.