Ravintola

Hyvä ruoka kruunaa päiväsi ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Nauti herkullinen aamupala, lounas ja päivällinen ravintola Kruunupuistossa. Tarjoamme kotiruokaa noutopöydästä, herkkuja kauden suositus- tai a la carte -listalta joka päivä ympäri vuoden. Kun suunnittelet juhlien tai kokouksen järjestämistä, toteutamme tarjoilut toiveidesi mukaan. Meiltä voit tilata tarjoiluja myös catering palveluna.

Tervetuloa kanssamme makumatkalle Punkaharjun kansallismaisemaan!

Menut ja ruokalistat

Tutustu herkullisiin vaihtoehtoihimme! Kruunupuiston ravintolasta lounas- ja päivällisbuffetin lisäksi saatavana myös herkullisia suosituslista- ja hampurilaisannoksia. Ryhmä- ja iltapalamenut valmistamme ennakkotilauksesta toiveidesi mukaan ryhmällesi.

aukioloajat ja hinnasto

Ravintola Kruunupuistossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden. Suosituslistaltamme voit valita mieleisesi annoksen tai herkutella oman keittiön burgereilla.

Voit hakea ravintolastamme noudettuna lounasta, päivällistä ja burgeriannoksia myös kotiin!

Inkeritalo

Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa ja toimii kokoustilana ja tilausravintolana. Talvilomaviikoilla ja kesä-elokuussa talo on avoinna tunnelmallisena vohvelikahvilana taidenäyttelyineen. Inkeritalon hirsisen rantasaunan voit myös vuokrata tilauksesta käyttöösi.

Kokouspalvelut

Järjestämme kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaat puitteet tilaisuuksillesi, olipa ryhmäsi minkä kokoinen tahansa.

Kaikki Elämäsi juhlat

Kruunupuiston upeissa tiloissa onnistuvat niin perhejuhlat merkkipäivät, häät, ristiäiset, muistotilaisuudet, valmistujaiset sekä pikkujoulut tai vaikka sukukokoukset. Voit kätevästi liittää juhliisi myös majoituksen sekä muita palveluitamme.

tilauksesta sinulle

Tilaa kakut, kahvileivät ja piirakat juhliin tai kotiin vietäväksi ravintolastamme. Perjantaisin ravintolassamme on myös take away -myynti. Järjestämme erilaisia perhejuhlia ja yritystilaisuuksia, joihin voit tilata catering-palvelumme toteuttamat herkulliset juhlatarjoilut sujuvasti ja vaivattomasti.

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaiset tapahtumamme ja tarjouksemme sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje