Ravintola Kruunupuisto

Virkistäytymisen ja kuntoilun jälkeen voit palkita itsesi maistuvalla aterialla Ravintola Kruunupuistossa. Hyvä ruoka kruunaa lomasi ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Tervetuloa makumatkalle Punkaharjun kansallismaisemaan!


Ravintolassamme tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden. Noutopöytään on katettu runsas alkuruokapöytä, lämpimät ruuat, jälkiruoka, leivät, levitteet ja ruokajuomat. Lounaalla tarjoamme pääruokavaihtoehtoina myös keittoja. Voit valita ateriakokonaisuutesi myös vaihtuvalta suosituslistaltamme tai herkutella oman keittiömme burgeilla! Ravintolamme on 120 -paikkainen. Ravintolamme on avoinna ympäri vuoden - tarkistathan ajankohtaiset aukioloajat!

 

Ravintolamme toimii myös tilausravintolana ja siellä onnistuvat myös erilaiset perhejuhlat ja yritystilaisuudet. Kun suunnittelet juhlia - pyydä tarjoilut toiveidesi mukaan!

Yhteystiedot ja lisätiedot ravintolapalveluistamme
Ravintola Kruunupuisto
Puh. 040 684 6516.
ravintola@kruunupuisto.fi

Ravintolapalveluidemme Oiva-raportit.

 

Kruunukahvila

Kruunukahvila palvelee vastaanottomme yhteydessä. Kahvilassa tarjoillaan suolaisia ja makeita leivonnaisia, baarista juomia A-oikeuksilla. Kahvilan yhteydessä toimii myös Kruunupuiston Soppi-kauppa, josta löytyvät mieleenpainuvat matkamuistot ja persoonalliset kotiinviemiset.

Inkeritalo

Historiaa henkivä, juuri saneerattu Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa. Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana sekä kesä-elokuussa talo on avoinna päivittäin vohvelikahvilana.

Lue lisääTilaa uutiskirje