INKERITALO

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.

  • inkeritalon VOHVELIKAHVILA

  • Inkeritalon vohvelikahvila
  • Kesäisin ja talven lomakausina Inkeritalo avaa ovensa vanhan ajan vohvelikahvilana, jossa tarjoillaan kuuluisien Inkeritalon vohveleiden lisäksi keittolounasta sekä makeita herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Kahvilan terassilta avautuu ihasteltavaksi Pihlajaveden kaunis järvimaisema. Kahvilassa on kesällä vuosittain vaihtuva taidemyyntinäyttely ja pieni myymälä, josta voi ostaa herkkuja ja viemisiä kotiin mukaan.

KESÄ 2024

Kahvila avoinna 21.6. alkaen ma – su klo 12-20
Keittolounas klo 12-15, hinta 10 €/hlö
Herkullisia vohveleita, kahvia, teetä ja virvokkeita

Inkeritalon kesän näyttelyt

Inkeritalon kesän 2024 taidenäyttelyssä pääset tutustumaan taidegraafikoiden Päivi Sompin ja Tuukka Peltosen taiteeseen.
Sompin syväpainografiikat lumoavat arvoituksellisuudellaan, kuvaten tuttua arkipäivää mystisellä otteella. Sompin teosten puut, koirat ja veneet yhdistettynä auringon, kuun ja tähtien taustaan luovat elämänmakuista tunnelmaa.

Peltonen kuvaa puupiirroksissaan hahmoja, jotka kulkevat ulkopuolella. Kuvien maailmassa on löytynyt paikka, jossa on tilaa haaveilijoille ja sivullisille. Teoksia yhdistää odotuksen tunnelma. Jotain on tapahtumassa.

Inkeritalossa tapahtuu

Perinteiset Juhannustanssit Inkeritalon makasiinilla 22.6. klo 18 – 22
Wanhan tavaran Rompetori 6.7. klo 10-15 Inkeritalon pihapiirissä ja makasiinilla
Venetsialaiset & tanssit makasiinilla  – kesäkauden päätös 31.8. klo 18 –

  • Ihana kohtaamispaikka ympäri vuoden

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Kauniisti saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 – 25 henkilöä. Inkeritalon Marian -salissa ja Pekan -pirtissä varusteena tietokone, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu

  • Marian sali 20 -25 hlöä
  • Iidan kammari 12 – 14 hlöä
  • Pekan pirtti 16 – 26 hlöä
  • Juhon tupa 12 – 18 hlöä

Inkeritalon tunnelmaan pääset tutustumaan Elämää ja Matkoja -matkablogista!

  • inkeritalon sauna

Inkeritalon saunatupa

Inkeritalon pihapiirissä on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen ja rennompaan kokoontumiseen. Saunassa on takkatupa, kaksi pukuhuonetta, pesuhuone ja löylyhuone, jossa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle ja on käytössä ympäri vuoden.

Ravintolamme toimittaa saunalle virvokkeet ja ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan tai tarjoilut voidaan järjestää viereisen Inkeritalon viihtyisiin kammareihin. Sauna on anniskelualuettamme.

Hinnasto

Inkeritalon sauna/kerta, varausaika 2 h 320 €
Lisätunnit/h 60 €
Iltavuokra (4-6h) 440 €
Pyyhkeet /kpl 9 €

Hinnat sisältävät saunan lämmityksen.

Inkeritalon makasiini

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu häät, rapujuhlat, syntymäpäivät tai muut kesäiset tilaisuudet. Makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle ja löytyypä sieltä uniikki punkaharjulaismeksikolainen baari, joka on avoinna tilauksesta. Makasiiniin mahtuu noin 60-100 henkilöä, riippuen juhlan toteutuksesta. Juhlat toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan. Makasiini on käytössä touko – syyskuussa.

Lisätietoja Inkeritalon palveluista saat myyntipalvelustamme

Myyntipalvelu
myyntipalvelukruunupuisto.fi