Kuntotestaus ja hyvinvointivalmennus

Haluatko tietää kuntotasosi? Kruunupuistossa voit testauttaa ja tutkituttaa mm. lihaksistosi ja polkupyöräergometritestillä hengitys- ja verenkiertoelimistösi suorituskyvyn. Teemme kävely- ja lihaskuntotestejä myös ryhmille. Kuntotason tunteminen auttaa oikeanlaisen liikunnan valinnassa sekä kuntotavoitteiden saavuttamisessa.

Kuntotestit ja tutkimukset

Lihaksiston suorituskyvyn testaus 65 €/hlö
Hengitys- ja verenkiertoelimistön testaus polkupyöräergometritestinä 65 €/hlö
Kuntostartti: ergometritesti + In Body -mittaus 85 €/hlö
Kuntokartoitus: ergometritesti + lihaksiston suorituskyvyn testaus 95 €/hlö
Kävelytesti ryhmätestinä (väh. 5 hlöä) 20 €/hlö
Lihaskuntotesti ryhmätestinä (väh. 5 hlöä) 20 €/hlö
In Body -kehon koostumuksen mittaus 31 €/hlö

INBODY 720-kehoanalysointi

Tunne kehosi – testaa sen koostumus INBODY 720-kehoanalysaattorilla! InBody on luotettava ja nopea kehon koostumuksen analysaattori, joka motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta.

Miksi juuri sinä tulisit mittaukseen? Saadaksesi selville muun muassa terveellisen ihannepainotavoitteesi sekä kehosi rasvakudoksen määrän, lihasten, luuston ja nesteiden osuuden kokonaispainosta. Selkeä ja monipuolinen testiraportti antaa vinkkejä oman kehotyyppisi mukaiseen liikkumiseen ja ruokavalioon.

hyvinvointipalvelut

Personal training -palvelut

Haluatko kohottaa kuntoasi tai ko­hentaa hyvinvointiasi ja jaksamis­tasi? Valmennuspalvelujen avulla pääset toteuttamaan harjoittelua ohjatusti ja tavoitteellisesti. Val­mennuspalvelut soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille – toteutus suunnitellaan aina yksilöllisesti!

Fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin parantamiseen tähtäävään PT-val­mennukseen kuuluu alkukartoitus sekä henkilökohtaiset ohjauskerrat ammattitaitoisen ja tsemppaavan valmentajan ohjauksessa. Valmen­nus toteutetaan sovitusti kunto­salilla tai muilla yhdessä sovituilla harjoitusmenetelmillä hyödyntäen Kruunupuiston välineistöä ja luon­toympäristöä.

Valmennus toteutetaan perintei­senä yksilövalmennuksena, tai voit tsempata mukaan puolison ja ystävän – tai vaikka useampia. Kaverin kanssa harjoittelu toteu­tuu usein säännöllisemmin ja jopa tehokkaammin. Tutustu Kruunupuiston Personal training -palveluesitteeseen tästä

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ajanvaraukset ja lisätiedot

Myyntipalvelu
044 763 9130
myyntipalvelu@kruunupuisto.fi