Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava Itä-Suomen johtava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden joka päivä. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Haemme lähihoitajia

Haemme lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin  hoitokoti Finlandiaan sekä kuntoutusyksikköömme. Jos kiinnostuit tehtävistä, niin laita hakemus sähköpostilla paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi.  Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava sairaanhoitaja Päivi Sinkkonen paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi, puh. 040 552 0387,arkisin klo 9 - 15. Työ alkaa 16.11. tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haemme hotellisiivoukseen KERROSHOITAJAA

Työehdoissa noudatamme Maran työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, työnkesto 3-6 kk. Työ alkaa 19.10. tai sopivan henkilön löydyttyä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet
- reipas, joustava ja yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää kiireistäkään työtahtia
- olet alan ammattilainen tai opiskelija
- sinulla on alan kokemusta
- sinulla on ajokortti, hygieniapassi ja EA-kortti

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja: palveluvastaava Henna Laamanen, henna.laamanen@kruunupuisto.fi tai puh.tiedustelut arkisin klo 8-15 välisenä aikana puh. 044 467 6052

Lähetä hakemuksesi 29.10.20 mennessä sähköpostilla henna.laamanen@kruunupuisto.fi
tai postitse Palveluvastaava Henna Laamanen, Kruunupuisto Oy, Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju

HAEMME PSYKOLOGIA

Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja suhtaudumme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin myönteisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja myös osa-aikatyö on mahdollista.

Jos kiinnostuit, soita ja kerromme lisää!
Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, puh. 050 432 9282, tiina.riikonen@kruunupuisto.fi
Psykologi Mari Sarjanen, puh. 040 684 6552, mari.sarjanen@kruunupuisto.fi

Lähetä sähköinen hakemuksesi 25.10.2020 mennessä klo 16 osoitteeseen: tiina.riikonen@kruunupuisto.fi.

Haemme lähihoitajia

Haemme lähihoitajia vakinaisiin työsuhteisiin kuntoutusyksikköömme sekä hoitokoti Finlandiaan. Työ on kolmivuorotyötä. Jos kiinnostuit tehtävistä, niin laita hakemus sähköpostiin Lisätietoja tehtävistä antaa: vastaava sairaanhoitaja Päivi Sinkkonen paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi, puh. 040 552 0387

 

Etsimme keikkatyöhön moniammatillisesta kuntoutustyöstä kiinnostunutta

  • fysiatrian erikoislääkäriä

  • neurologian erikoislääkäriä

Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Toteutamme mm. vaativaa ja harkinnanvaraista lääkinnällistä kuntoutusta tules- ja reumasairauksia sairastaville sekä neurologisia sairauksia sairastaville. Myös kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja mm. AVH-, reuma-, aivovammakursseja. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisesti yhteistyössä kuntoutujan ja tämän lähiverkoston kanssa.

Soita ja kysy lisää! Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, puh. 050- 432 9282, tiina.riikonen@kruunupuisto.fi

 

avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Kruunupuistossa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Avoin työpaikka hakemusTilaa uutiskirje