Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava Itä-Suomen johtava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden joka päivä. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

haemme ravintolaan vuorovastaavaa/kokkia

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja oma-aloitteinen. Työ on ajoittain kiireistä, joten työssä pärjäämisen kannalta on tärkeää omata nopeaa kykyä reagoida vaihteleviin tilanteisiin sekä hyvää paineensietokykyä ja stressin hallintaa. Aiempi kokemus ravintola-alalta tai vastaavalta alalta välttämätön. Tässä tehtävässä on tarjolla kaikkia vuoroja ravintolamme aukioloaikojen mukaisesti eli pääsääntöisesti aamu- tai iltavuoroa maanantaista sunnuntaihin. Vuorovastaava toimii ravintolapäällikön alaisuudessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Katja Lötjönen, puh. 050 469 1556, katja.lotjonen@kruunupuisto.fi
Hotellinjohtaja Birgitta Ojasalo, puh. 050 468 8421, birgitta.ojasalo@kruunupuisto.fi

Hakemukset: 29.8.20 mennessä yllä oleviin sähköposteihin tai osoitteella: Johdon assistentti Päivi Saukkonen, Kruunupuisto Oy, Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Kuoreen tunnus ”vuorovastaava keittiöön”

Haemme lähihoitajia

Haemme lähihoitajia vakinaisiin työsuhteisiin kuntoutusyksikköömme sekä hoitokoti Finlandiaan. Työ on kolmivuorotyötä. Jos kiinnostuit tehtävistä, niin laita hakemus sähköpostiin 14.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa: vastaava sairaanhoitaja Päivi Sinkkonen paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi, puh. 040 552 0387

 

Etsimme keikkatyöhön moniammatillisesta kuntoutustyöstä kiinnostunutta

  • fysiatrian erikoislääkäriä, työn aloitus sopimuksen mukaan
  • neurologian erikoislääkäriä, työn aloitus sopimuksen mukaan

Toteutamme mm. vaativaa ja harkinnanvaraista lääkinnällistä kuntoutusta tules- ja reumasairauksia sairastaville sekä neurologisia sairauksia sairastaville. Myös kuntoutus- ja sopeutumis-valmennuskursseja mm. AVH-, reuma-, aivovammakursseja. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisesti yhteistyössä kuntoutujan ja tämän lähiverkoston kanssa.

Soita ja kysy lisää! Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, puh. 050- 432 9282, tiina.riikonen@kruunupuisto.fi

 

avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Kruunupuistossa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Avoin työpaikka hakemusTilaa uutiskirje