Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava Itä-Suomen johtava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden joka päivä. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 

Haemme lähihoitajia keikkatöihin

Haemme lähihoitajia eri pituisiin keikkatöihin kuntoutusyksikköömme sekä hoitokoti Finlandiaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin tai täytä hakemus sivun alareunassa olevan linkin kautta. Yhteydenotot: vastaava sairaanhoitaja Päivi Sinkkonen paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi, puh. 040 552 0387

 

Toteutamme mm. vaativaa ja harkinnanvaraista lääkinnällistä kuntoutusta tules- ja reumasairauksia sairastaville sekä neurologisia sairauksia sairastaville. Myös kuntoutus- ja sopeutumis-valmennuskursseja mm. AVH-, reuma-, aivovammakursseja. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisesti yhteistyössä kuntoutujan ja tämän lähiverkoston kanssa.

Etsimme keikkatyöhön moniammatillisesta kuntoutustyöstä kiinnostunutta

  • fysiatrian erikoislääkäriä, työn aloitus sopimuksen mukaan

  • neurologian erikoislääkäriä, työn aloitus sopimuksen mukaan

Soita ja kysy lisää! Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, puh. 050- 432 9282, tiina.riikonen@kruunupuisto.fi

 

avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Kruunupuistossa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Avoin työpaikka hakemusTilaa uutiskirje