UKK

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

saapuminen

Kruunupuiston osoite on Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Täältä löydät lisätietoa Kruunupuistoon saapumiseen.

CHECK-IN – Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 14.00 alkaen saapumispäivänä. Varaustilanteesta riippuen huone on mahdollista saada käyttöön jo aiemmin.

CHECK-OUT – Huone on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Myöhäinen huoneen luovutus on mahdollista ostaa lisähintaan.

parkkipaikat

Meillä on maksuton asiakaspaikoitus sekä hotellin että ravintolan parkkipaikoilla.

Aamiainen

Majoitushintoihimme sisältyy monipuolinen aamiaisbuffet, joka tarjoillaan ravintolassamme päätalon 2. kerroksessa. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7-9 ja viikonloppuisin klo 8-10. Aamiaisella tarjoillaan muun muassa runsas juusto- ja leikkelevalikoima, itseleivottua leipää, puuroa, erilaisia mysli- ja jogurttivaihtoehtoja sekä juomaksi mehuja, kahvia ja teetä.

kylpylä ja kuntosali

Huonehintaan sisältyy kuntosalin ja kylpylän käyttö aukioloaikoina. Kylpylämme allasosastolla on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas ja kylpyläosaston lämminvesialtaiden hierovia poreita ja putouksia. Lisäksi allasosastolla on lastenallas sekä kylmäallas. Uima-altaan veden lämpö on 28 astetta, kylpyläaltaissa 30 astetta ja kylmävesialtaassa 9 astetta. Allasosastolta voit lainata vesijuoksuvöitä. Huomioithan ,että kylpylä ja saunat ovat toistaiseksi ainoastaan majoitusvieraidemme käytössä ja avoinna rajoitetuin aukioloin.

lisävuode

Järjestämme lisävuoteet ja lasten/vauvansängyt toiveiden mukaisesti lisämaksusta.

lemmikit

Meille ovat tervetulleita myös lemmikin kanssa matkustavat. Lemmikkihuoneita on saatavilla päätalossa hotellihuoneistoissa sekä Mäntyrannan huoneistoissa. Huonevarusteluun kuuluu ruokakippo ja pyyhe lemmikille. Muistathan varata lemmikkihuoneen aina varausta tehdessäsi!
Lemmikkilisä on 12 €/vrk/lemmikki

lÖYTÖTAVARAT

Kruunupuisto ei vastaa löytötavaroista. Mikäli asiakkaalta jää tavaroita Kruunupuistoon, niitä säilytetään 1 kk ja sen jälkeen ne hävitetään. Toivomme asiakkaiden ensisijaisesti aina itse noutamaan unohtuneet tavarat tai järjestämään niiden noudon. Mikäli asiakas haluaa, että unohtunut tavara lähetetään, se tehdään aina asiakkaan omalla kustannuksella. Lähetämme tavarat postin kautta pakettina/kirjeenä. Laskutamme asiakkaalta 20 € toimitusmaksun + postituskulut, jotka määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan. Laskutamme kustannukset asiakkaalta ennakkoon ja kun olemme saaneet suorituksen maksuun, lähetämme tavarat Postin mukana. Emme vastaa lähetetyistä tavaroista sen jälkeen kun ne on annettu Postin kuljetettavaksi eikä toimitusmaksua palauteta.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme

Myyntipalvelu
myyntipalvelukruunupuisto.fi
Ma-pe:
9.00-17.00
La,su:
Suljettu