Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava hyvinvointiyritys Punkaharjulla Saimaan rannalla. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden. Meillä työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn historiallisessa miljöössä, ajanmukaiset työvälineet sekä avoimen, kehittyvän työyhteisön.


HAEMME kerroshoitajaa

Olisitko etsimämme kerroshoitaja tuntityöhön? Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta mikäli sinulla ei sitä ole, ohjaamme ja opastamme tehtäviin! Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen, sitoudut työhösi ja olet yhteistyökykyinen. Työ on kolmivuorotyötä ja työehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut. Työn aloitus 15.9. tai sopimuksen mukaan.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla henna.laamanen@kruunupuisto.fi

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15

Palveluvastaava
Henna Laamanen
henna.laamanenkruunupuisto.fi
Siivous ja kiinteistöhuolto


HAEMME VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Haemme myyntipalvelun tiimiimme innostunutta ja vastuullista vastaanottovirkailijaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Arvostamme aiempaa kokemusta vastaanottotyöstä tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä ja/tai alan koulutusta. Hotellinx-varausjärjestelmän hallinta on eduksi.

Työtehtäviin vastaanotossa kuuluu vastaanoton asiakaspalvelun lisäksi myynti, varausten ja tarjousten hoitaminen sekä vastaanoton yhteydessä toimivien kahvilan sekä myymälän asiakaspalvelu. Työ edellyttää erilaisten vastaanoton tietojärjestelmien ja sovellusten hallintaa, viestintätaitoja ja halua oppia uutta!

Suomen lisäksi toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi työssäsi. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia.
Työ vastaanotossa on tiimityötä, mutta edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä yksin. Työ on kaksivuorotyötä.

Työehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta. Lisäksi käytössäsi on Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Autamme tarvittaessa asunnon löytämisessä alueelta.

Työn aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 6.10.23 mennessä nina.rinkinen@kruunupuisto.fi, huomioithan että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin puh. 044 467 6667 tai nina.rinkinen@kruunupuisto.fi


 

HAEMME TOIMINTATERAPEUTTIA

Etsimme joukkoomme moniammatillisesta kuntoutuksesta kiinnostunutta toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Jos olet oma-aloitteinen, joustava ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa, saatat olla etsimämme henkilö.
Toteutamme kuntoutusta laajasti eri kohderyhmille sekä yksilöllisesti että kurssimuotoisena. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikatyötä, mutta otamme huomioon myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet.
Tarjoamme mukavan ja kehittyvän työympäristön historiallisessa miljöössä upean harjuluonnon keskellä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kouluttautua lisää. Avustamme myös asuntoasioissa.Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kysy lisää! kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen puh. 050 432 9282 tai toimintaterapeutti Bertta Forsman, puh. 044 467 6010. sähköpostit: etunimi.sukunimi@kruunupuisto.fi
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.


Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole sinua kiinnostavaa avointa tehtävää, mutta sinua kiinnostaisi tehdä töitä kanssamme, niin jätäthän avoimen hakemuksesi sähköpostilla

Johdon assistentti
Päivi Saukkonen
paivi.saukkonenkruunupuisto.fi