Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava hyvinvointiyritys Punkaharjulla Saimaan rannalla. Meillä on noin 130 majoitushuonetta ja yli 200 asiakaspaikkaa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden. Meillä työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn historiallisessa miljöössä, ajanmukaiset työvälineet sekä avoimen, kehittyvän työyhteisön.

Alta löydät avoimet työpaikkamme sekä kesäkaudelle että ympärivuotisesti!


HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄLLE 2024

TARJOILIJOITA
Haemme joukkoomme tarjoilijaa, joka on moniosaaja, hallitsee à la carte- ja tilaustarjoilun. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuu. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.5.2024 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

INKERITALON VOHVELIKAHVILA 
Haemme Inkeritalon kesäkahvilaan tarjoilijoita ja keittiöapulaisia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu kesä-elokuuhun. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit ja monipuolisen työn.
Työskentely edellyttää iloista ja innostunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Voit olla alle 18-vuotias, emmekä edellytä aiempaa kokemusta tai koulutusta. Opastamme ja ohjaamme tehtäviin – tärkeintä on innostuksesi oppia ja tehdä! Työssä edellytetään hygieniapassia. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.5.2024 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Ravintolapäällikkö katja.lotjonen@kruunupuisto.fi | puh: 050-4691556 (ma-ke klo. 12.00–15.00 välisenä aikana)


Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole sinua kiinnostavaa avointa tehtävää, mutta sinua kiinnostaisi tehdä töitä kanssamme, niin jätäthän avoimen hakemuksesi sähköpostilla

Johdon assistentti
Päivi Saukkonen
paivi.saukkonenkruunupuisto.fi