Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava hyvinvointiyritys Punkaharjulla Saimaan rannalla. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden. Meillä työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn historiallisessa miljöössä, ajanmukaiset työvälineet sekä avoimen, kehittyvän työyhteisön.


HAEMME UINNINVALVOJAA

Haemme uuteen huhtikuun alussa valmistuvaan Spa-kylpylään uinninvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät:
Uinninvalvojan tehtävä on pääasiassa asiakaspalvelutehtävä, tehtävään sisältyy asiakkaiden ohjausta ja valvontaa. Työhön kuuluu myös ensiapua, vesipelastusta sekä muita allastilan turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Mitä osaamista työsi edellyttää:
Uinninvalvojan työssä kelpoisuusvaatimus on Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi tai muu vastaava koulutus, EA1-kurssi sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Lisäksi edellytetään hengenpelastajan testiuinnin suorittamista hyväksytysti.

Tarjoamme sinulle:
– Työ on pääsääntöisesti iltapäivä/ilta työtä, noudatamme Maran työehtosopimusta
– Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi, suhtaudumme myönteisesti alan koulutuksiin
– Upean työympäristön, mukavat työkaverit
– Monipuoliset henkilöstöedut
– Meiltä löytyy myös henkilökunnalle vuokra-asuntoja

Odotamme sinulta:
– Valmiutta tarttua haasteisiin ja oppia uutta
– Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
– Valmiutta tehdä iltapainotteista työtä, tiimityöskentelytaitoja
– Eduksi katsotaan kielitaito, ryhmäliikunta tuntien ohjaus, sekä allastekniikan ymmärtäminen

Tiedustelut/hakemukset 6.2.2023 mennessä

Hotellinjohtaja
Birgitta Ojasalo
birgitta.ojasalokruunupuisto.fi


KESÄTYÖPAIKAT

Haemme joukkoomme kesäksi 2023:

KOKKEJA – Haemme joukkoomme à la carte- sekä buffetruokien valmistukseen koulutuksen omaavaa ravintolakokkia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuulle. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn sekä nykyaikaiset keittiön työtilat. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

TARJOILIJOITA – Haemme joukkoomme tarjoilijaa, joka on moniosaaja, hallitsee à la carte ja tilaus tarjoilun. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuule. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ – Haemme uudistuneen kylpylän yhteydessä toimivaan kahvilaan kahvilatyöntekijää. Hakijalta edellytämme reipasta otetta, asiakaspalvelu ja kädentaitoja. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuulle. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

VOHVELIKAHVILAN TARJOILIJOITA JA KEITTÖAPULAISIA – Haemme Inkeritalon kesäkahvilaan tarjoilijoita ja keittiöapulaisia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu kesä-elokuuhun. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn.Työskentely edellyttää iloista ja innostunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta.
Voit olla alle 18-vuotias, emmekä edellytä aiempaa kokemusta tai koulutusta. Opastamme ja ohjaamme tehtäviin – tärkeintä on innostuksesi oppia ja tehdä! Työssä edellytetään hygieniapassia. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakemukset ja lisätiedot (puhelut ma-ke klo 12.00–15.00 välisenä aikana)

Ravintolapäällikkö
Katja Lötjönen
katja.lotjonenkruunupuisto.fi

Kesäksi 2023 haemme lisäksi:

KERROSHOITAJIA – Haemme Kruunupuistoon kerroshoitajia hotellin kesäsesonkiin. Työ on päivätyötä tuntisopimuksella kesä-elokuun aikana. Voit olla myös alle 18-vuotias emmekä edellytä aiempaa kokemusta siivoustyöstä, ohjaamme ja opastamme tehtäviin. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen, sitoudut työhön ja olet yhteistyökykyinen. Työehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Jätä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakemukset ja lisätiedot

Palveluvastaava
Henna Laamanen
henna.laamanenkruunupuisto.fi
Siivous ja kiinteistöhuolto

Hoitokoti Finlandiaan haemme kesäksi 2023:

  • SAIRAANHOITAJAA
  • LÄHIHOITAJIA
  • HOITOAPULAISTA/HOIVA-AVUSTAJAA

vuosilomien sijaisuuksiin kesäkuukausille. Tarjoamme kokoaikaista työtä sopimuksen mukaan 2–4 kuukaudeksi toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä (myös 3-vuorotyö mahdollista). Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa ja ennen kaikkea motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Voit olla myös alan opiskelija. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, palkkaamme hoitajia sopivien henkilöiden löydyttyä.
Punkaharju ja hoitokodin miljöö on kesällä ainutlaatuinen, kappale kauneinta Suomea! Autamme tarvittaessa myös asunnon löytämisessä, jos innostut tulemaan kesätöihin kauempaa!

Jätä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä.
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Finlandia on hoitokoti ikäihmisille. Hoitokoti sijaitsee keskellä Punkaharjun kansallismaisemaa, historiallisessa, kauniisti saneeratussa miljöössä. Finlandiassa on 25 asiakaspaikkaa tehostetulle palveluasumiselle sekä laitoshoidolle. Hoitokoti Finlandian omistaa Kruunupuisto Oy. Jos työ kodinomaisessa ympäristössä ikäihmisten parissa kiinnostaa, otathan yhteyttä! Katso lisää www.hoitokotifinlandia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15.

Vastaava sairaanhoitaja
Päivi Sinkkonen
paivi.sinkkonenkruunupuisto.fi


HAEMME TOIMINTATERAPEUTTIA

Etsimme joukkoomme moniammatillisesta kuntoutuksesta kiinnostunutta toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Jos olet oma-aloitteinen, joustava ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa, saatat olla etsimämme henkilö.
Toteutamme kuntoutusta laajasti eri kohderyhmille sekä yksilöllisesti että kurssimuotoisena. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikatyötä, mutta otamme huomioon myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet.
Tarjoamme mukavan ja kehittyvän työympäristön historiallisessa miljöössä upean harjuluonnon keskellä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kouluttautua lisää. Avustamme myös asuntoasioissa.Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kysy lisää! kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen puh. 050 432 9282 tai toimintaterapeutti Bertta Forsman, puh. 044 467 6010. sähköpostit: etunimi.sukunimi@kruunupuisto.fi
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.


Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole sinua kiinnostavaa avointa tehtävää, mutta sinua kiinnostaisi tehdä töitä kanssamme, niin jätäthän avoimen hakemuksesi sähköpostilla

Johdon assistentti
Päivi Saukkonen
paivi.saukkonenkruunupuisto.fi