VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen joko suoraan vastaanotostamme tai verkkokaupastamme.

VARAUS JA VAHVISTAMINEN – Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia sekä asiakasta, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse.

MAKSUTAVAT – Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät kansainväliset luottokortit.

CHECK-IN – Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 14:00 alkaen saapumispäivänä.

CHECK-OUT – Huone on luovutettava viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Myöhäinen huoneen luovutus on mahdollista ostaa lisähintaan.

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN – Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen peruutetuista ja peruuttamattomista varauksista hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta. Huom! Kotisivujen kautta tehdyistä ja peruutetuista varauksista perimme 20 € toimistomaksun rahanpalautuksen yhteydessä. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluumme. Kruunupuisto ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten kehoitamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

HOTELLIHUONEET – Huonehintaan sisältyy aamiainen. Kaikki huoneet Kruunupuistossa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 150€ siivousmaksun. Asiakas vastaa itse omista matkatavaroista. Kruunupuisto ei vastaa hotelliin jääneestä omaisuudesta eikä pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Lemmikit ovat tervetulleita Kruunupuistoon, lue erillinen ohje lemmikkin kanssa majoittuville.

VARAAMINEN JA MAKSUT VERKKOKAUPASSA – Asiakas tekee itse haluamansa varaukset internetissä ja maksaa koko summan heti. Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin, huoneiston kohdekuvauksen ajo-ohjeineen ja avainyhteystietoineen sekä varausehdot. Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä tarjous-kohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

HUOMAUTUKSET JA REKLAMAATIOT – Kaikki Kruunupuiston varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi  ilmoitettava suoraan Kruunupuiston vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta on kirjalliset korvausvaatimukset on tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

RYHMÄT

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varauksen yhteydessä.

MATKANJÄRJESTÄJÄT

Jälleenmyyjien varaus- ja peruutusehdot sovitaan erikseen varauksen yhteydessä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.