Kruunupuisto oy

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita. Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta. Monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät tapahtumarikkaan kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen.

Hoitokoti Finlandia on osa Kruunupuistoa ja sijaitsee keskellä Punkaharjun kansallismaisemaa, historiallisesti upeassa miljöössä vuonna 1914 valmistuneessa hotelli Finlandiassa. Finlandian kodinomainen asumis- ja hoitopaikka tarjoaa tehostettua palveluasumista, tilapäistä intervallihoitoa, kuntoutusta ja päivähoivapalveluita.

Kruunupuiston omistaa Punkaharjun Kuntoutussairaalasäätiö ja liiketoiminnasta vastaa Kruunupuisto Oy. Kruunupuiston toimintaa ohjaavat arvot ovat reilu, kehittyvä ja tavoitteellinen.

*Kunnonlähde Kankaanpää ja Kruunupuisto omistavat yhdessä KK-Verve Oy:n, joka toteuttaa laitoskuntoutusta Rokualla sekä valtakunnallisesti liikenne- ja tapaturmavakuuttajien vakuutuskuntoutusta sekä terapiapalveluita Neuropisteessä.  
Kruunupuisto ja Kunnonlähde Kankaanpää ovat molemmat säätiöomisteisia. Säätiöiden toiminnan tarkoitus on toiminnan kehittäminen. Säätiöomistus takaa sen, että toiminnan tuotot pysyvät yrityksissä ja niillä kehitetään kuntoutustoimintaa.