Kruunupuisto oy

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita. Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta. Monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät tapahtumarikkaan kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen.

Hoitokoti Finlandia on osa Kruunupuistoa ja sijaitsee keskellä Punkaharjun kansallismaisemaa, historiallisesti upeassa miljöössä vuonna 1914 valmistuneessa hotelli Finlandiassa. Finlandian kodinomainen asumis- ja hoitopaikka tarjoaa tehostettua palveluasumista, tilapäistä intervallihoitoa, kuntoutusta ja päivähoivapalveluita.

Kruunupuiston omistaa Punkaharjun Kuntoutussairaalasäätiö ja liiketoiminnasta vastaa Kruunupuisto Oy. Kruunupuiston toimintaa ohjaavat arvot ovat reilu, kehittyvä ja tavoitteellinen.

Verve, Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Kruunupuisto muodostavat yhdessä laajan kotimaisen kuntoutuksen osaamiskeskittymän, Verve-ryhmän. Verve on englannin kielen sana, jonka juuret ulottuvat latinaan. Verve-sana tarkoittaa lennokkuutta, voimaa, intoa ja vauhtia.
Verve on asiantuntijayritys, jolla on lääkinnällistä kuntoutusta Lahdessa ja nyt toteutuvan yhdistymisen myötä myös Rokualla. Valtakunnallisesti Verve toteuttaa liikenne- ja tapaturmavakuuttajien vakuutuskuntoutusta sekä tytäryhtiö Verve Terapia Oy:n kautta psykoterapiapalveluja. Verve on 166 ammattilaisen työpaikka.
 Verven omistajayhtiö on KK-Verve Oy. Sen omistavat säätiöomisteiset Kruunupuisto ja Kuntoutuskeskus Kankaanpää. Säätiöiden toiminnan tarkoitus on kuntoutuksen kehittäminen. Säätiöomistus takaa sen, että toiminnan tuotot pysyvät yrityksissä ja niillä kehitetään kuntoutustoimintaa.