Kruunupuisto

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja  sekä hotelli- ja ravintolapalveluita , kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita . Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta. Kruunupuistossa voi halutessaan hidastaa tahtia, hiljentyä ja irtautua arjen kiireestä tinkimättä mukavuudesta. Monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät tapahtumarikkaan kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen.

Kruunupuisto tarjoaa perinteikkäät ja historialliset puitteet arvokkaissa jugend-aikaisissa rakennuksissa keskellä luonnonsuojelualuetta. Luonnon ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lisäksi Kruunupuiston lähialueella voi tutustua myös useisiin nähtävyyksiin kuten maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä tai Suomen metsämuseo Lustoon. Ooppera- ja kulttuurikaupunki Savonlinnaan (30 km) pääset myös junalla ja laivalla.

Kruunupuiston omistaa Punkaharjun Kuntoutussairaalasäätiö ja liiketoiminnasta vastaa Kruunupuisto Oy. Kruunupuiston toimintaa ohjaavat arvot ovat reilu, kehittyvä ja tavoitteellinen.

Tervetuloa Kruunupuistoon!Tilaa uutiskirje