Aava Floating Villa on intiimi ja elämyksellinen kelluva hotellihuone suojaisessa poukamassa Kruunupuiston pihapiirin tuntumassa. Villa on omaan laituriin kiinnitettynä Punkaharjun luonnosuojelualueen ja Saimaan norpan kotivesien äärellä.  Aava on luotu ympäröivästä maisemasta nauttimiseen ja luonnon lähellä majoittumiseen. Harjumaisema, mäntymetsä, kahiseva kaislikko, Saimaan veden liike ja ainutlaatuinen tunnelma ovat läsnä ja osa majoituskokemustasi.

Villa on 14 m2 suuruinen kompakti huoneisto, jossa on parivuode, wc ja suihku, jääkaappi, vesi- ja viemäröinti, ilmastointi (viilennys/lämmitys). Villassa voi majoittua enintään 2 henkilöä. Villassa osa energiasta tulee omista aurinkopaneeleista ja ekologinen polttava käymälä toimii kaasulla, jätevedet kerätään säiliöön. Aava Villassa voit majoittua niin kesäkuukausina kuin myöhemmin syksylläkin! Aavan laiturista pääset suoraan niin aamu- kuin iltauinnillekin oman aikataulusi mukaan.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Kruunupuiston ravintolassa sekä mahdollisuus rentoutua kylpylässä. Aava Villassa sinulle on varattu lasillinen kuohuvaa, vedenkeitin, kahvia ja teetä.

Varustelu:

  • parisänky
  • polttava käymälä, pesuallas ja hana
  • suihku
  • mini jääkaappi (sis. pieni pakastelokero)
  • makea vesi- ja jätevesisäiliöt (juomavettä lisäksi varattuna huoneeseen)
  • kattoikkunat, avautuva taitto-ovi (maisemaseinä)
  • aurinkopaneelit
  • pimennysverhot

Lemmikit eivät Aava Floating Villassa ole sallittuja. Aava Floating Villa ei sovellu liikuntarajoitteisille eikä pienten lasten kanssa majoittuville. Villa on alus, joka on veden päällä, joten siellä majoittuvien on huomioitava turvallisuus liikkuessaan terassilla sekä villaan noustessa ja poistuessa. Varaa verkkokaupastamme tai soita puh. 044 7639130!

Aava Floating Villat ovat saaneet inspiraationsa ympäröivästä järviluonnosta ja ovat alusta loppuun paikallista tuotantoa. Mikäli majoituskokemus tekee sinuun vaikutuksen ja haluat lisätietoja Aava Floating Villoista tai niiden hankinnasta omaan tai yrityksesi yksityiskäyttöön – ota yhteyttä Aava Floating