Lomat ja tarjoukset

Suunnitelmissa hotelliloma, hyvinvointiloma, kylpyläloma tai luontoloma Punkaharjulla? Tutustu Kruunupuiston valmiisiin lomapaketteihin ja ajankohtaisiin hotellitarjouksiin kun mielit viettämään rentouttavaa lomaa harjuluonnossa. Järjestämme myös tuettuja lomia yhdessä lomajärjestöjen kanssa sekä PHT:n hyvinvointikursseja. Mahdollisuuksia osallistua hyvinvoivaan lomaan Kruunupuistossa on monia!

Tarjoukset

Tutustu ajankohtaisiin hotelli- ja lomatarjouksiimme ja varaa majoitus parhaaseen hintaan suoraan nettisivuiltamme. Poimi parhaat tarjouksemme lomallesi!

Lomat

Loma Kruunupuistossa on lepoa, hyvää ruokaa, liikuntaa ja erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita tarpeidesi mukaan. Punkaharjun upea harjuluonto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemasta ympäri vuoden.

Olemme koonneet valmiita terveyslomapaketteja, joista voit valita itsellesi sopivan. Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme niin teemme toiveidesi mukaisen lomapaketin juuri sinulle!

Toteutamme yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa tuettuja lomia ja hyvinvointikursseja. Tuetun lomatoiminnan tavoite on lisätä hyvinvointia ja tarjota loma perheille ja aikuisille, joilla ei siihen muuten olisi mahdollisuutta. Lue lisää ja hae tuetulle lomalle Kruunupuistossa lomajärjestöjen kautta.