Hotelli Punkaharjulla

Tervetuloa majoittumaan Kruunupuiston hotelliin tai uniikkiin jugend-huvilaan! Punkaharjulla sijaitseva hotelli tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille majoittujille, joten löydät varmasti itsellesi mieluisen. Muistathan, että meille voit tulla lomalle myös mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissasi. Poimi myös parhaat vinkit vapaa-ajan viettoon sekä Kruunupuiston ajankohtaiset lomat ja tarjoukset!

Haluamme huolehtia, että vierailusi meillä on turvallinen – tutustuthan ohjeisiimme.
Hotellissamme on huomioitu tilojen esteettömyys ja osoituksena vastuullisesta ympäristötyöstä meille on myönnetty Green Key merkki.

Hotellihuoneet

Kruunupuiston yli satavuotias päärakennus ja Huvila Urhola tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet majoitukseen. Huonevalikoimastamme löytyy standard- ja superiortason huoneiden lisäksi tyylikkäitä sviittejä, huoneita liikuntarajoitteisille tai apua tarvitseville. Tarjolla on myös huoneita lemmikkien kanssa majoittuville sekä omalla keittiöllä varustettuja huoneistoja järven rannalla.

historialliset Takaharjun majoitusrakennukset

Kruunupuiston yli satavuotias päärakennus on toiminut aiemmin muun muassa sotilassairaalana. Lyhyen kävelymatkan päässä päärakennuksesta sijaitsee upea jugendhuvila Urhola, jossa voit majoittua rauhallisessa historiallisessa miljöössä. Päärakennuksen välittömässä läheisyydestä löytyy myös Mäntyranta-rivitalohuoneistot.

Lomat & tarjoukset

Toteutamme tuettuja lomia yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa, tarjoamme erilaisia valmiita lomapaketteja ja houkuttelevia tarjouksia vapaa-ajanviettoon. Tutustu tarjontaan ja varaa omasi!

Vinkit vapaa-ajan viettoon

Majoituksen lisäksi Kruunupuisto tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon – lähde ulkoilemaan, vuokraa fatbike tai kokeile lumikenkäilyä. Rentoudu kylpylässä ja ruokaile ravintolassa.

Kokouspalvelut

Järjestämme kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaat puitteet tilaisuuksillesi, olipa ryhmäsi minkä kokoinen tahansa.

Tutustu Kruunupuistoon

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluita.