Ravintola Kruunupuisto

Ravintolassamme tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden. Perjantaisin ravintolassamme on take away -myynti. Järjestämme myös erilaisia perhejuhlia ja yritystilaisuuksia. Vastaanottomme yhteydessä palvelee Kruunukahvila ja Inkeritalon vohvelikahvila rannassa kesäaikaan.

Ravintola Kruunupuiston noutopöydässä on päivittäin ja viikoittain vaihtuva ruokalista. Noutopöytään on sekä lounaalle että päivälliselle katettu runsas salaatti & alkuruokapöytä, lämpimät ruuat, jälkiruoka, leivät, levitteet ja ruokajuomat. Noutopöydän lisäksi voit herkutella a la carte – annoksilla tai talon omilla burgereilla. Ryhmille ja juhliin teemme tarjoilut tilauksesta. Tutustu menuihimme!

Ravintolamme käyttää mahdollisimman paljon sesongin raaka-aineita ja kotimaista lihaa, kanaa ja kalaa saatavuuden mukaan sekä paikallisten tuottajien tuotteita.

Aukioloajat

1.7. - 28.7.
Ma-su:
7.00-21.30

AAMIAINEN

1.7. - 28.7.
Ma-su:
7.00-10.00

KESÄINEN BUFFET

1.7. - 28.7.
Ma-su:
12.00-18.00

1.7.-28.7. päivittäin yksi kesäinen buffet katettuna lounas- ja päivällisasiakkaille, 36€/hlö

Katso lounas- ja päivällislistat täältä

Voit valita ateriasi myös vaihtuvalta suosituslistaltamme tai herkutella oman keittiömme burgereilla!

Kruunukahvila palvelee vastaanottomme yhteydessä sen aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilassa tarjoillaan suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä baarista juomia A-oikeuksilla. Kahvilan yhteydessä toimii myös Kruunupuiston soppi -kauppa, josta löytyvät paikallisia ja persoonallisia matkamuistoja ja kotiinviemisiä.