Kaikki Elämäsi juhlat

Kruunupuiston upeissa tiloissa onnistuvat niin merkkipäivät, häät, ristiäiset, vuosijuhlat, pikkujoulut tai vaikka sukukokoukset. Voit kätevästi liittää juhliisi myös majoituksen sekä liikunnallisia aktiviteetteja. Järjestämme kaikki elämäsi juhlat, jotta sinä voit keskittyä itse juhlaan!

Yhdessäolo on yhtä juhlaa

Kruunupuistossa herkutellaan arkena ja juhlapäivinä. Iltaravintolamme on oiva paikka järjestää erilaisia perhejuhlia, yritystilaisuuksia sekä virkistys- ja koulutuspäiviä. Tunnelmalliseen tilaamme mahtuu isompikin porukka, sillä asiakaspaikkoja meillä on 120.

Ympärivuotisiksi juhla- ja kokouspaikoiksi soveltuu myös nostalginen Inkeritalo Inkeritalon kokonaisuutta täydentää tunnelmallinen rantasauna ja makasiini meksikolaishenkisine baareineen (käytössä kesäkaudella).

Catering

Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla pienistä tilaisuuksista isoihin juhliin kotiin tai muuhun juhlapaikkaan. Voit tilata myös ihania kakkuja ja muita leivonnaisia juhlapäiviisi! Anna meidän hoitaa tarjoilut puolestasi!

Kun suunnittelet juhlia, voit tilata meiltä myös toiveidesi mukaiset tarjoilut catering-palveluna. Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla pienistä tilaisuuksista isoihin juhliin kotiin tai muuhun juhlapaikkaan. Voit tilata myös ihania kakkuja ja muita leivonnaisia juhlapäiviisi! Anna meidän hoitaa tarjoilut puolestasi! Tutustu monipuolisiin tarjoiluihimme menuista.

Ota yhteyttä

Ravintolapäällikkö
Katja Lötjönen
050 469 1556
katja.lotjonen@kruunupuisto.fi