Kuntoutukseen saapuminen

TURVALLISESTI KUNTOUTUKSEEN

Koronavirusepidemia on muuttanut elämäämme ja arkeamme monella tavalla. Myös kuntoutuksessa on erityisen tärkeä huomioida viranomaisten antamia suosituksia, jotta minimoimme yhdessä riskit koronaviruksen leviämiseen ja pystymme toteuttamaan tärkeitä kuntoutuspalveluita turvallisesti. Olemme koonneet tähän tärkeitä ohjeita, jotka toivomme jokaisen asiakkaamme huomioivan saapuessaan kuntoutukseen:

 1. Tulethan kuntoutukseen vain oireettomana. Et voi tulla kuntoutukseen mikäli sinulla on hengitystieoireita (yskä) tai kuumeinen infektio tauti tai flunssan oireita. Et voi tulla kuntoutukseen myöskään jos olet ollut samoissa tiloissa lähikontaktissa koronainfektiota sairastavan henkilön kanssa viimeisen 14 vuorokauden aikana tai olet ollut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana.
 2. Oma auto tai taksi on viruksen leviämisen kannalta turvallisin vaihtoehto saapua kuntoutukseen, ja niitä tässä tapauksessa suosittelemme. Mikäli kuljet julkisilla kulkuvälineillä, on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta – pidä riittävä etäisyys muihin, suojaa itsesi tarvittaessa maskilla tai käsineillä. Pese tai desinfioi kädet heti kun se on mahdollista.
 3. Saapuessasi Kruunupuiston sisätiloihin, pese kädet vedellä ja saippualla tai käytä käsidesiä. Sisääntulo auloissamme (1. krs ja 2. krs) on wc –tilat käsien pesuun sekä desinfiointimahdollisuus käsille. Käsien pesu ja desinfiointi on hyvä suorittaa aina kun siirrytään tiloista tai toiminnoista toisiin.
 4. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti kuntoutuspäiviesi aikana ja siirtyessäsi tiloista toisiin. Mikäli et voi pestä käsiä, käytä käsidesiä mahdollisuuksien mukaan.
 5. Kuntoutukseen tullessasi saat henkilökunnalta tarkempia ohjeita siitä, miten toimimme kuntoutuksessa niin, että minimoimme koronaviruksen leviämisen riskit. Kuntoutuksessa pidämme enemmän etäisyyttä, käytämme suojaimia tarvittaessa, siivoustamme on tehostettu ja ravintolamme toimii annettujen viranomaisohjeiden puitteissa. Pidäthän omalta osaltasi myös odotustilanteissa ja kuntoutuksen vapaa-ajalla fyysistä etäisyyttä muihin.
 6. Mikäli kuntoutuksessa ollessasi saat hengitystieinfektion oireita, ota välittömästi yhteyttä henkilökuntaamme. Mikäli huomaat oireita esimerkiksi aamulla herätessäsi, ota yhteyttä henkilökuntaan puhelimitse poistumatta huoneestasi.
 7. Nyt emme valitettavasti halaa emmekä kättele, mutta hymyillään sitäkin enemmän ja huomioidaan toinen toisemme iloisesti!

MITÄ MUKAAN?

Ota mukaan sisä- ja ulkoliikuntaan sopivia vaatteita ja jalkineita vuodenaika ja sää huomioiden. Uimapukua tarvitset allasliikunnassa. Tarvitset mukaan myös henkilökohtaiset peseytymis- ja hygieniavälineet sekä kaikki kuntoutusjakson aikana tarvitsemasi lääkkeet.

Mukaan voit ottaa myös henkilökohtaisia harrastusvälineitä (esim. sukset). Voit myös vuokrata liikuntavälineitä Kruunupuistosta. Mukaan kannattaa ottaa juomapullo hikiliikuntaan sekä selkäreppu tai urheilukassi varusteiden kuljetusta varten. Ennen kuntoutuksen alkua saat henkilökohtaisen kutsun, jossa on lisää käytännön tietoa.

MAJOITUS KUNTOUTUSJAKSOLLA

Huonevaraus tehdään kuntoutusjakson varauksen yhteydessä automaattisesti, sitä ei tarvitse erikseen varata. Kuntoutusasiakkaat majoittuvat  2 hengen huoneissa. Majoittuminen 1 hh on mahdollista terveydellisin perustein varaustilanteen salliessa.

Omaisesi / läheisesi voi tulla kuntoutusjaksolle kanssasi. Omaisen/perheenjäsenen täysihoitomajoituksen hinta 82€/vrk.

Muistathan varata läheisen/omaisen täysihoitomajoituksen aina ennakkoon.

Lue erillinen ohje lemmikkin kanssa majoittuville!

Mikäli sinulla on majoitukseen liittyen kysyttävää tai erityistä huomioitavaa, niin otathan yhteyttä kuntoutuksen asiakassihteeriin puh. 0406846488.

Aukioloaikamme löydät tästä 

TERVEYS- JA HEMMOTTELUHOIDOT

Kuntoutusjaksosi tai kurssisi aikana Sinulla on mahdollisuus ostaa kuntoutusohjelman lisäksi hemmottelevia hoitoja. Muistathan varata hoidot vähintään viikkoa ennen kuntoutuksesi tai kurssisi alkua!

  Ennakkovarauslomake

  Hieronnat

  Aika Kpl
  Hieronta 30 min (36€)
  Voice massage 75 min (76 €)
  Intialainen päähieronta 45 min (53 €)
  Kuumakivihieronta 40 min (61 €)

  Käsi- ja jalkahoidot

  Aika Kpl
  Jalkahoito 45 min (48 €)
  Käsihoito 60min (59 €)
  SCHELLAC –kestolakkaus 60 min (46 €)
  Parafiinihoito käsille (21 €)
  Kynsien lakkaus (27 €)

  Kasvohoidot

  Aika Kpl
  Kiinteyttävä kasvohoito +40 60 min. (96 €)
  Hedelmähappokuorinta 60 min (90 €)
  C-vitamiini kasvohoito 75 min (90 €)
  Kasvohoito 60 min (80 €)
  Silmänympäryshoito 45 min. (53 €)
  Kasvojen rentoutushetki 45 min (53 €)
  Mikroneulaus 90 min (100 €)
  Aromaattinen öljyhieronta 30min (41 €)

  Esteettiset hoidot

  Aika Kpl
  LASH LIFT –ripsien kestotaivutus- ja värjäys (65 €)
  BROW LIFT –kulmien laminointi (55 €)
  Ripsien värjäys (17 €)
  Kulmien muotoilu (15 €)
  Kulmien muotoilu ja värjäys (17 €)
  Sokerointi kasvot (17€)
  Sokerointi kainalot/bikiniraja (32 €)
  Sokerointi Sääret (47€)
  Sokerointi paketti: sääret, bikini, kainalot (93€)

  Lisätietoja  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen.

  KAMPAAMOPALVELUT

  Voit varata kampaamopalveluita suoraan Ilme Hair & Beauty Kerimäki, Taina Kupiainen puh. 046 9237385 tai verkosta

  MATKAKORVAUKSET

  Mikäli kulkuyhteytesi Kruunupuistoon ovat hankalat kuntoutuksen aloituspäivänä, niin voit tulla majoittumaan jo edellisenä iltana (hinta 41 €/hlö). Kelan kuntoutusjaksoilla Kela korvaa tästä summasta 20,18 €.

  Kun menet Kelan järjestämään kuntoutukseen, Kela korvaa matkakulut kuntoutuspäätöksessä ilmoitettuun kuntoutuspaikkaan. Kela korvaa matkakustannuksia pääasiassa halvimman matkustustavan mukaan. Yleensä se on  julkinen kulkuneuvo, esim. juna tai linja-auto. Jos käytät muuta kuin halvinta matkustustapaa (esim. taksia), sinulla tulee olla terveydenhuollon antamana todistus sen tarpeellisuudesta.

  Kruunupuistoon pääsee arkisin linja-autolla, pysäkit ovat aivan pihapiirimme vieressä. Helpoin tapa julkisilla kulkuneuvoilla on tulla junalla. Juna-asema sijaitsee Punkaharjun keskustassa, josta on Kruunupuistoon matkaa n. 6 kilometriä. Juna-asemalta parhaiten Kruunupuistoon pääsee taksilla, taksin voi tilata valmiiksi asemalle odottamaan numerosta 0600 300 74 (HUOM! ei Kela-taksi). Tarkemmat bussi- ja juna-aikataulut kannattaa ennen tuloa varmistaa Matkahuollon tai VR:n sivuilta.