IHASTUTTAVA INKERITALO

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.


tilat ja tunnelma vailla vertaa

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Kauniisti saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 - 25 henkilöä.

Inkeritalon tunnelmaan pääset tutustumaan Elämää ja Matkoja -matkablogin kautta

vohvelikahvila

Kesäisin Inkeritalo avaa ovensa vanhan ajan vohvelikahvilana. Kahvilassa on vuosittain vaihtuva taidemyyntinäyttely ja pieni myymälä, josta voi ostaa herkkuja ja viemisiä mukaan. Kahvila on avoinna pop -up kahvilana myös joulun alla, talvilomaviikoilla ja pääsiäisenä. Aukioloajoista löydät lisätietoja verkkosivuiltamme.

talvikaudella Vohvelikahvila palvelee Kruunupuiston rannassa viikoilla 6 - 9:
  • 12. - 21.2. viikonloppuisin pe – la klo 12 – 20 ja su klo 12 – 18
  • 24.2. - 7.3. ke – la klo 12 – 20 ja su klo 12 – 18

Inkeritalon sauna

Inkeritalon pihapiiriin on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle ja on käytössä ympäri vuoden.

Inkeritalon makasiini

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu häät, rapujuhlat, syntymäpäivät tai muut kesäiset tilaisuudet. Makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle ja löytyypä sieltä uniikki punkaharjulaismeksikolainen baari, joka on avoinna tilauksesta. Makasiiniin mahtuu noin 60-100 henkilöä, riippuen juhlan toteutuksesta. Juhlat toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan. Makasiini on käytössä touko - syyskuussa.

 

Kysy lisää Inkeritalon palveluista myyntipalvelusta

044 763 91 30 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

Inkeritalon puh.numero (aukioloaikoina)

040 684 65 27

 Tilaa uutiskirje