IHASTUTTAVA INKERITALO

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.


Tilat ja tunnelma vailla vertaa

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Kauniisti saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 - 25 henkilöä. Kesäkaudella Inkeritalossa toimii kesäkahvila ja pop up kahvilana auki myös muina lomasesonkeina vuoden aikana.

Inkeritalon pihapiiriin on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle.

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu isommatkin juhlat ja makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle. Makasiiniin mahtuu noin 80-100 henkilöä, toteutamme juhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

inkeritalon vohvelikahvilan kesä 2020

Inkeritalo avaa ovet kesään tiistaina 30.6. ja ilahduttaa kahvilan ystäviä aina elokuun loppuun saakka.

  • avoinna 30.6. - 30.8. ti - su klo 13 - 19
  • maanantaisin suljettu
  • huomioithan, että kahvila on SULJETTU yksityistilaisuuksien vuoksi: la 18.7. - su 19.7., la 25.7. - su 26.7., la 8.8. ja la 29.8.
  • to 9.7. kahvila sulkeutuu klo 17.30!
  • la 11.7. Rompetori päivänä kahvila avautuu jo klo 10!

Kahvilassa kuopiolaisen taiteilijan Maija Koposen taidemyyntinäyttely "Ajattelen, siis olen". Näyttelyssä esillä metalligrafiikkaa ja veistoksia. Näyttelyyn voi tutustua ja teoksia voi ostaa kahvilan aukioloaikoina. Tutustu Kruunupuiston taidekesän 2020 koko tarjontaan

tapahtumat

Inkeritalon makasiini kesätanssit on jouduttu perumaan kesältä 2020, mutta Wanhan tavaran myyntipäivät Rompetori järjestetään makasiinilla sen pihapiirissä.

  • Rompetori 11.7. klo 10-15
  • Inkeritalon Venetsialaiset eli kesäkauden päättäjäisten aikataulu vahvistetaan myöhemmin

 

Kysy lisää Inkeritalon palveluista myyntipalvelusta

044 763 91 30 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

Inkeritalon puh.numero (aukioloaikoina)

040 684 65 27

 Tilaa uutiskirje