IHASTUTTAVA INKERITALO

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.


Tilat ja tunnelma vailla vertaa

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Hiljattain saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 - 25 henkilöä. Kesäkaudella Inkeritalossa toimii kesäkahvila.

Inkeritalon pihapiiriin on vastikään valmistunut 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle.

 

 • Inkeritalon vohvelikahvila palvelee asiakkaita läpi kesän.
  Kahvila avoinna 12.6. – 3.9. päivittäin klo 12-21*, keittolounas päivittäin klo 12-15, elokuussa grilli-illat la-su klo 16-19.30.
  • Taidemaalari, -piirtäjä ja graafikko Pentti Koivikon taidenäyttely Vienon hymyn kotimaa 12.6. – 3.9. Inkeritalon vohvelikahvilan tiloissa.
  • Inkeritalon Venetsialaiset lauantaina 2.9. klo 16 alkaen, musiikkiesityksestä vastaa Pate Friman
 • *Huom. Inkeritalossa poikkeavat aukioloajat seuraavina päivinä:
  - 7.- 11.8 AVOINNA KLO 12 - 18
  - la 12.8. suljetTU

 

Kysy lisää Inkeritalon palveluista

Myyntipalvelu
020 763 9130
myyntipalvelu@kruunupuisto.fi