IHASTUTTAVA INKERITALO

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.


Tilat ja tunnelma vailla vertaa

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Hiljattain saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 - 25 henkilöä. Kesäkaudella Inkeritalossa toimii kesäkahvila ja pop up kahvilana auki myös muina lomasesonkeina vuoden aikana.

Inkeritalon pihapiiriin on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle.

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu isommatkin juhlat ja makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle. Makasiiniin mahtuu noin 80-100 henkilöä, toteutamme juhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

inkeritalon JOULUKAUPPA JA kahvila avoinna

  • 28.11. klo 15 - 20
  • 5.12. klo 15 - 20
  • 12.12. klo 15 - 20

Joulukaupassa eri myyjiä mm. käsitöitä, kosmetiikkaa ja leivonnaisia. Kahvilassa voit nauttia keittiömme itse tekemistä joululeivonnaisista kahvin, teen tai glögin kera. Joululeivonnaisia voit myös ostaa mukaan!

 

Kysy lisää Inkeritalon palveluista myyntipalvelusta

020 763 91 30 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

Inkeritalon puh.numero (aukioloaikoina)

040 684 65 27

 Tilaa uutiskirje