Kylpylä

Kruunupuiston allasosastolla voit uida, vesijuosta tai – jumpata. Kylpylän hierovat suihkut ja lämmin vesi hemmottelee ja rentouttaa kun haluat viettää kylpylälomaa. Lämpimän lisäksi voit virkistäytyä kastautumalla kylmävesialtaaseen ja lapsille on oma allas vesileikkeihin. Allasosastomme on esteetön ja soveltuu monipuoliseen allasterapiaan.

Kruunupuiston kylpylän monipuolisella allasosastolla on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas ja kylpyläosaston lämminvesialtaiden hierovia poreita ja putouksia. Lisäksi kylpylässä on lastenallas sekä kylmäallas. Uima-altaan veden lämpö on 28 astetta, kylpyläaltaissa 30 astetta ja kylmävesialtaassa 9 astetta. Kylpylästä voit lainata vesijuoksuvöitä ja jumpata Hydrohex – virtuaaliohjauksessa!

Huom! Kylpylä ja kuntosali toistaiseksi avoinna vain kuntoutus- ja hotelliasiakkaille rajoitetuin aukioloajoin.

Kruunupuistossa voit maksaa Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteleillä, TYKY -kuntoseteleillä ja TYKY-Online -seteleillä sekä Edenredin Virike-maksuvälineillä.
Työnantajien tarjoamilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa Kruunupuistossa uimahalli-, kuntosali- ja ohjattuja ryhmäliikuntapalveluja.

KYLPYLÄN HINNASTO

Aikuiset 11 €
Lapset 4 - 14 v, opiskelijat ja eläkeläiset 7 €
Lapset alle 4-v aikuisen seurassa ilmaiseksi
Perhelippu (2 aikuista, 2 lasta) 30 €
Aikuisten sarjalippu (10 kpl) 94 €
Lasten/opiskelijoiden sarjaliput 10kpl 66 €
Eläkeläisten sarjaliput (10 kpl) 66 €