Kruunupuisto Spa

Kruunupuisto spa on tunnelmallinen kylpylä, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti! Miniloma kylpylässä on loistava tapa ottaa hengähdystauko arjen keskelle ja ladata akkuja.

Kruunupuisto Spassa voit rentoutua lempeissä löylyissä sekä virkistäytyä erilaisissa altaissa - hiero kipeitä lihaksia tai nauti poreista sekä veden hyvää tekevästä voimasta. Kruunupuisto Spa tarjoaa myös liikettä nivelille! Pulahda altaaseen, laita virtuaalivesijumppa pyörimään ja jumppaa juuri silloin kuin itse haluat!

Aukioloajat

ma-la klo 14.00-20.00
su klo 10.00-16.00

4.3. alkaen

ma-pe klo 14.00-20.00
la-su klo 12.00-18.00

Pääsyliput

Aikuinen 18 €
Eläkeläinen/opiskelija 14 €
Lapsi 4-12v 10 €
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 50 €

alle 4 v. veloituksetta aikuisen seurassa

TALVILOMAVIIKKOJEN TARJOUS!

19.2. - 10.3. välisenä aikana lapset pääsevät kylpylään puoleen hintaan (aikuisen seurassa) | Perhelippu tarjoushintaan 40 € (2 aikuista + 2 lasta)

Etu kylpyläkävijöille!

Kylpyläasiakkaillemme kuntosalin käyttö veloituksetta 15.1. - 30.4. välisenä aikana!
Kuntosali avoinna ma-pe klo 16 alkaen, la klo 14 alkaen ja su klo 10 alkaen - tervetuloa!

 

Ota yhteyttä

MYYNTIPALVELU
044 763 9130
myyntipalvelukruunupuisto.fi

Saunat

Takaamme sinulle unohtumattoman ja rentouttavan saunakokemuksen.

Kylpylän saunamaailmaan kuuluu erilliset saunat naisille ja miehille. Pääset nauttimaan myös suomalaisia saunaperinteitä vaalivasta kelosaunasta tai voit venytellä lempeästi infrapunalämmitteisessä joogasaunassa ohjaajan opastuksella.

Tervetuloa saunomaan ja nauttimaan hyvinvoinnista!

Rentoudu saunan suloisessa lämmössä

Perinteiset saunat

Kylpylässä on perinteiset naisille ja miehille erotellut saunat, jotka tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön saunomiseen.

Lämpötila +60°C

Kelosauna

Kelosauna on valmistettu perinteisellä kelohongalla, mikä antaa saunalle erityisen tunnelman ja autenttisen suomalaisen kokemuksen. Suomalaisia saunaperinteitä kunnioittavassa kelosaunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä ja rentoutua luonnonläheisessä ympäristössä.

Lämpötila +60°C

Joogasauna

Jos kaipaat hieman erilaista saunaelämystä, suosittelemme tutustumaan joogasaunaamme. Joogasaunamme on varustettu infrapunalämmityksellä, joka luo lempeitä lämpöjä kehollesi. Voit venytellä ja rentoutua saunan lämmössä samalla kun hellit kehoasi. Tämä yhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekä saunomisesta että joogasta kiinnostuneille.

Lämpötila +40°C

Inkeritalon sauna

Inkeritalon pihapiirissä on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen viettämiseen ja rennompaan kokoontumiseen.

Lämpötila +60°C

Tutustu lisää

Urholan sauna

Mikäli majoitut tai kokoustat Urholassa, varaa myös Urholan sauna käyttöösi. Saunan yhteydessä myös pieni saunakabinetti rentoutumiseen. Sauna soveltuu pienelle ryhmälle.

Lämpötila +60°C

Tutustu

Retkisauna

Sauna sijaitsee järven rannalla Punkaharjun luonnonsuojelualueella, tarjoten mahdollisuuden vilvoitteluun kirkkaassa ja puhtaassa Pihlajavedessä. Retkisauna soveltuu parhaiten max. 5-6 saunojalle.

Lämpötila +60°C

Tutustu

Altaat

Virkistäydy tunnelmallisella allasosastolla, jossa voit nauttia monipuolisista vesiliikuntamahdollisuuksista ja rentoutua porealtaiden lempeissä hierovissa suihkuissa. Kokonaisuutta täydentää kylmä-lämmin vaihtoallas jaloille sekä elämyssuihku. Perheen pienimmille löytyy kahluuallas.

Virkistäydy tunnelmallisella allasosastolla

Poreallas

Porealtaassa voit uppoutua veden rentouttavaan syleilyyn. Porealtaan hierovat suihkut rentouttavat lihaksia ja auttavat lievittämään jännitystä kehosta. Voit sulkea silmäsi, rentoutua ja antaa poreiden hoitaa kehoasi.

Lämpötila +30°C

Monitoimiallas

Monitoimiallas on suunniteltu tarjoamaan erilaisia vesiliikuntamahdollisuuksia. Voit harjoitella vesijuoksua tai tehdä vesivoimistelua monitoimialtaassa. Sen avulla voit tehokkaasti treenata ja samalla nauttia virkistävästä vedestä.

Lämpötila +30°C

Kylmäallas

Kylmäallas tarjoaa piristävän kontrastin lämpimään veteen. Pulahtaminen kylmäaltaaseen auttaa elvyttämään kehoa ja virkistämään mieltä. Kylmäallas on täydellinen paikka rentoutua ja virkistäytyä saunomisen välissä.

Lämpötila +8°C

Lasten kahluuallas

Lasten kahluuallas on suunniteltu tarjoamaan hauskaa ja turvallista vesileikkejä perheen pienimmille. Kahluualtaassa lapset pääsevät nauttimaan vesielämyksistä omalla tavallaan.

Lämpötila +30°C

Elämyssuihku

Kylpyläosastolla sijaitseva elämyssuihku mahdollistaa virvoittavan kokemuksen, yllättävin sade-, valo- ja ääniefektein.

Virtuaalijumpat

Vesi rentouttaa sekä kehoa ja mieltä monellakin tapaa, joten miksipä et kokeilisi virtuaalivesijumppaa? Vesijumppa tehostaa aineenvaihduntaa sekä kehittää kestävyyskuntoa ja tasapainoa.

Monitoimialtaan näytöltä voit valita haluamasi vesijumpan milloin vain, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Valitse haluamasi harjoitusohjelman helppokäyttöiseltä näytöltä. Ohjausvideot ovat vedestä kuvattuja alusta loppuun näytettäviä kokonaisuuksia, joita on helppo seurata.

Osallistu virtuaalivesijumppiin!

Kylpylässämme on päivittäin vaihtuvat valmiit vesijumppaohjelmat!

ma klo 17 Tehokas yleistreeni+ kehonhuolto  (40 min)
ti klo 17 Vesijumppa + venyttely (45 min)
ke klo 17 Koko vartalotreeni (44 min)
to klo 17 Pötkötreeni + reipas vatsatreeni (34 min)

pe klo 15 Kestävyystreeni (45 min)
la klo 15 Yleistreeni + kehonhuolto (35 min)
su klo 11 Kaidetreeni keskivartalolle + venyttely (29 min)

Hyvä tietää

Lomalle Kruunupuistoon

Kylpylän tutustumistarjous

65 €1 hlö/2hh/vrk
Tule lomalle Kruunupuistoon ja tutustumaan uusittuun kylpylään! Uudistettu kylpylä on avautunut kesällä 2023. Tunnelmallisessa kylpylässä on vesielementtien lisäksi erilaisia saunoja rentoutumiseen. Kylpylätilojen lisäksi...