tilausravintolA ja catering

120-paikkainen Ravintola Kruunupuisto toimii myös tilausravintolana ja siellä onnistuvat erilaiset perhejuhlat ja yritystilaisuudet. Kun suunnittelet juhlia – pyydä tarjoilut toiveidesi mukaan! Tilausravintolana toimii myös historiaa henkivä Inkeritalo  Kruunupuiston rannassa. Kun suunnittelet juhlia, voit tilata meiltä myös toiveidesi mukaiset tarjoilut catering-palveluna. Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla pienistä tilaisuuksista isoihin juhliin kotiin tai muuhun juhlapaikkaan. Anna meidän hoitaa tarjoilut puolestasi! Tutustu monipuolisiin tarjoiluihimme menuista ja lue lisää Kaikki elämäsi juhlat -sivuilta!

Muista myös tilausleivonnaiset ja perjantain take away -myynti!

  • Valmistamme tilauksesta esimerkiksi kakut, kahvileivät ja piiraat kotiin vietäväksi. Kysy lisätietoja ravintolasta ja tilaa omasi.
  • Perjantaisin ravintolassa take away -myynti klo 11 – 15, josta voi ostaa viikonlopun tuoksuvat suolaiset ja makeat herkut mukaan! Myynnissä mm. tuoretta leipää, makeita kahvileipiä ja piirakoita sekä suolaisia piirakoita.
  • Juhlapyhien tarjoiluita helpotamme kokoamalle eri teemojen mukaisia valmiita herkkukasseja. Meiltä voit myös tilata retkieväät mukaasi kun lähdet luontoretkelle vaikkapa Kokonharjun laavulle!

Kysy lisää ja tilaa

Ravintola
ravintolakruunupuisto.fi