Tervetuloa ohjattujen liikuntaryhmien pariin! Tarjoamme monipuolisia ja energisiä harjoituksia, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille kuntoilijoille.
Olipa tavoitteenasi kunnon kohotus, lihaskunnon kehittäminen tai yksinkertaisesti mukavaa liikunnan iloa, meillä on jotain jokaiselle.

SYKSYLLÄ 4.9. ALKAEN

Liity mukaan seniorikuntosaliryhmään ja koe kunnon kohotuksen ja hyvinvoinnin tunteet! Ryhmä on suunniteltu erityisesti seniorikuntoilijoille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää kuntoaan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Ohjaajamme opastaa sinua oikeisiin tekniikoihin ja auttaa sinua löytämään sinulle sopivat harjoitteet. Voit tehdä harjoituksia oman kunnon ja tavoitteidesi mukaisesti, joten ryhmä sopii kaikille, oli sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi kuntoilija. Seniorikuntosali maanantaisin klo 10-11, 7 €/hlö

Koko kehon treeni -liikuntaryhmässä tehdään monipuolisia harjoituksia käyttäen omia kehonpainoja sekä erilaisia välineitä. Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti. Koko kehon treeni parantaa kestävyyttäsi, vahvistaa lihaksiasi ja parantaa kehonhallintaasi. Liikkeitä suoritetaan oman kuntotason mukaan, joten voit aloittaa treenin vaikka olisit vasta-alkaja. Koko kehon treeni maanantaisin klo 16.30-17.30, 8 €/hlö

Lavis on hauskaa, hikistä ja helppoa! Lavis yhdistää lavatanssin liikkeet ja kuntoilun hauskalla tavalla, tunnit sopivat kaikille, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi tanssija.
Lavis maanantaisin klo 17.45-18.30, 8 €/hlö

Kaipaatko virkistävää ja samalla lempeää liikuntaa? Altaalla jumppaaminen on täydellinen vaihtoehto. Allasjumppa on nivelystävällistä ja samalla tehokasta treeniä. Altaassa voit harjoitella vesivastuksen avulla ja samalla rentoutua veden lämpimässä syleilyssä. Allasjumppa sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Allasjumppa keskiviikkoisin klo 8.15-9.00, 12 €/hlö

Kahvakuulatreeni on tehokas tapa kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Ohjatulla kahvakuulatunnilla opit oikean tekniikan ja saat henkilökohtaista ohjausta. Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa koko kehoa ja parantaa ryhtiäsi. Tule mukaan ja kokeile kuinka kahvakuulatreeni voi muuttaa kuntoilurutiinisi.
Kahvakuula keskiviikkoisin klo 16.30-17.30, 8 €/hlö HUOM. Kahvakuulatuntia ei ole keskiviikkona 4.10.!

UUTTA!

Tervetuloa kuntosalistartti aloittelijalle -liikuntaryhmään, jossa saat loistavan alun kuntosaliharjoittelulle! Jos olet vasta-alkaja kuntosalimaailmassa tai kaipaat tukea ja ohjausta oman harjoittelusi aloittamiseen, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Kuntosalistartti aloittelijalle -ryhmässä tarjoamme räätälöityä ohjausta ja opastusta kuntosaliharjoittelun perusteisiin. Ohjaajamme auttaa sinua tutustumaan eri kuntosalilaitteisiin, opettaa oikeat tekniikat ja antaa sinulle turvallisuutta harjoittelussa. Liity mukaan ja anna itsellesi hyvä pohja kuntosaliharjoittelulle. Ryhmässä saat tukea, vinkkejä ja motivaatiota aloittaa tai jatkaa kuntoilua! Ryhmä kokoontuu kolme kertaa.
Kuntosalistartti aloittelijalle syyskuussa tiistaisin klo 16.15 – 17.15 (5.9.,12.9. ja 19.9.), 8,50 €/hlö