Seuraa kylpylän saneerauksemme vaiheita! 

UUSI SPA ON AVAUTUNUT!

Pitkän odotuksen jälkeen ilmoitamme iloissamme, että Kruunupuiston uudistunut kylpylä on avautunut torstaina 29.6.
Kylpylä palvelee ma-pe klo 14.00-20.30 ja viikonloppuisin klo 12.00-20.00.
Tervetuloa nauttimaan kylpyläelämyksestä Saimaan rannalle, voit rentoutua lempeissä löylyissä sekä virkistäytyä erilaisissa altaissa – hieroa kipeitä lihaksia tai vain nauttia poreista sekä veden hyvää tekevästä voimasta.
Kotisivuillamme on uusi erillinen kylpylä-osio, jossa tarkempia tietoja uudistuneesta kylpylästä, lue lisää täältä
💦 Tavataan uudistuneessa kylpylässä! 💦

Tiedote 2.5.2023
Kruunupuiston kylpylän saneerausinvestoinnin valmistumisesta.

Kruunupuiston uuden kylpylän valmistuminen on viivästynyt aikataulusta. Uusi kylpylä päästään avaamaan tämänhetkisen tiedon mukaan kesäkuu – heinäkuun vaihteessa.

Mikäli teillä on majoitusvaraus Kruunupuistoon ja olette varanneet majoitukseen sisällytettävän kylpylälipun, majoituksen hinnasta hyvitetään kylpylälipun osuus tai vaihtoehtoisesti majoitusvarausta voidaan siirtää haluamaanne ajankohtaan ilman lisäkuluja.

Kruunupuiston kylpylän saneerausta suunniteltiin jo useita vuosia ja saneeraus käynnistettiin toukokuussa 2022. Allastilat ja kylpylän tekniikka uudistuu täysin, saunamaailma monipuolistuu, kauneus- ja hemmotteluhoidoille sanerataan uudistetut tilat ja samalla vastaanoton sekä kahvilatiloja uudistetaan.

Kylpyläremontti pyritään järjestämään niin, että sen aiheuttama häiriö asiakkaille olisi mahdollisimman vähäistä. Remontin aikana asiakkaille on järjestetty saunomismahdollisuus päärakennuksessa.
Pihapiirissämme on useita uimarantoja, joissa voi kesäkuukausina nauttia uimisesta Saimaan puhtaassa vedessä.

Pahoittelemme kylpyläsaneerauksen viivästymisestä aiheutuvaa mielipahaa.

Tilannekatsaus 14.4.2023
Kävimme tänään kurkistamassa kylpylän työmaa-alueelle, – hyvältä näyttää! Joko arvaat, mistä nämä kuvat ovat?
   
Tilannekatsaus 28.3.2023
Altaiden testaus on suoritettu ja altaan kaakelointi on tällä päivämäärällä aloitettu. Altaan ensimmäinen laatta on asetettu onnistuneesti paikoilleen!
 
Tilannekatsaus 17.3.2023
Kylpylässä tänään jo hieman juhlan tuntua! Saneeraus on edennyt, nyt testataan altaita ennen kaakelointien jatkamista. Myös ensimmäiset testiasiakkaat ovat tänään päässeet pulahtamaan altaaseen!
 
Tilannekatsaus 27.2.2023
Saneeraus etenee ja tilat alkavat hahmottumaan entistä paremmin. Kylpylässä työskentelee päivittäin suuri joukko rakennusalan ammattilaisia erilaisten työtehtävien parissa.
Sähköalan ammattilaisen kertomat kuulumiset tältä päivältä, – ” Työviikko on käynnistynyt vauhdikkaissa merkeissä, uusien sähköjärjestelmien kaapeloinneissa uuden kahvilalaajennuksen tiloissa. Pesu – ja pukutilojen kalustaminen alkaa myös olemaan hyvällä mallilla. ”
Saunoista suomalaisia saunaperinteitä vaaliva kelosauna on edistynyt mallikkaasti. Tilojen kaakeloinnit ovat myös edistyneet odotetusti.
Tilannekatsaus 30.1.2023
Saneerauksen valmistumisen uusi arvioitu ajankohta on toukokuun 2023 lopussa. Kuntoutusasiakkaiden osalta allasjumppien poikkeusjärjestelyt jatkuvat siihen asti.
Tilannekatsaus 27.12.2022
Saneeraus etenee ja heti joulun pyhien jälkeen käynnistyi vastaanoton ja kahvila-ravintolatilojen uudistamisen ensimmäinen vaihe – laitetaan uutta palvelutiskiä ja uudistetaan kaapistojen ilmettä, tehdään sähkö- ja putkitöitä.  Vastaanotto palvelee kuitenkin remontin ajan omalla paikallaan ennen uutta vuotta supistetuilla aukioloajoilla ja 2.1. palaamme normaalehin aukioloaikoihin. Remontti etenee vaiheittain keittiötiloissa ja tietenkin kylpylän puolella on työt täydessä vauhdissa heti pyhien jälkeen!
Tilannekatsaus 29.11.2022
Kylpylässä on jälleen tapahtunut ja siellä tällä hetkellä mm. kaakeloidaan tiloja.
Tilannekatsaus 28.10.2022
Kruunupuiston uuden kylpylän saneerausurakka on edennyt siihen vaiheeseen, että perjantaina 28.10. oli aika viettää harjannostajaiset!
Toimitusjohtaja Hannu Ronkainen kertoi aluksi saneerausinvestoinnin etenemisestä sekä Kruunupuiston tulevaisuuden suunnitelmista. Esittelykierroksella käytiin läpi allastilat ja saunamaailma sekä uudet kauneus- ja hemmotteluhoidoille varatut tilat. Kierroksen jälkeen oli vuorossa perinteinen harjannostajaistarjoilu ja ohjelmaa.
Tilannekatsaus 12.10.2022

Kylpyläsaneeraus etenee hyvää vauhtia ja työmiehet ovat päässeet jo tekemään kylpyhuoneiden lattioiden valutöitä.
Samaan aikaan uuteen beauty centeriin muurataan väliseiniä ja tiloissa tehdään tasoitustöitä.
Valvomon tilan rakentaminen on alkanut tällä viikolla ja tulevat saunatilat valmistuvat myös hiljalleen.

Tilannekatsaus 27.7.2022
Kylpyläämme on nyt remontoitu 12 viikkoa!
Purkutöitä on tehty mittavasti ja tämän viikon lopussa päästään tekemään altaiden reunavaluja. Sen jälkeen on vuorossa lattiavalut, väliseinien muuraukset, alakattojen rakentaminen ja saunatilojen muuraukset. Myös sähkö- ja LVI asennukset saadaan käyntiin valutöiden jälkeen.

Työt ovat edenneet kutakuinkin suunnitellusti vaikka yllätyksiltä ei ole vältyttykään. Vanhan tilan saneeraamisen mukanaan tuomiin haasteisiin on osattu varautua. Vastaavan työnjohtajan mukaan luovuutta käyttäen on tilanteista selvitty!
Päivittäin työmaalla ahkeroi tällä hetkellä noin kymmenen alansa ammattilaista. Kylpylän odotetaan valmistuvan helmi-maaliskuussa 2023.

 

Tiedote 2.5.2022

Vanha allasosasto on palvellut Kruunupuistossa melkein 42 vuotta, vuodesta 1980 alkaen. Pieniä remontteja on toki ollut matkan varrella. Betonirakenteet ovat alkuperäiset ja osittain myös allastekniikka. Uuden kylpylän suunnittelu on aloitettu jo vuosia sitten, mutta rakentamista on jouduttu siirtämään viimeisimmäksi koronapandemian aiheuttaman liiketoiminnan epävarmuuden vuoksi.

Vihdoinkin nyt pääsemme aloittamaan odotetun kylpyläremontin! Urakka käynnistyy heti vapun jälkeen 2.5.2022

Allastilat ja kylpylän tekniikka uudistuu täysin, saunamaailma monipuolistuu, kauneus- ja hemmotteluhoidoille sanerataan uudistetut tilat, samalla ravintola-, vastaanotto- ja myymälätilat uudistuvat ja laajentuvat.

  • Investoinnin kustannusarvio on 3,2 milj.€
  • Arvioitu rakentamisen kesto on 10 kuukautta
  • Uuden kylpylän on suunnitellut oululainen arkkitehtitoimisto Arktes Oy/ Mika Karjalainen
  • Pääurakoitsijaksi on valittu Parikkalan Rakennus Oy, LVI-urakoitsija on LVI-Sioma Oy ja sähköurakoinnin hoitaa Parikkalan sähkötaito Oy

Matkailuelinkeino on kasvanut alueellamme voimakkaasti kahden viime vuoden aikana erityisesti vilkastuneen kotimaan matkailun ansiosta.
Uskomme vahvasti alueen matkailun vetovoimaan tulevaisuudessakin. Terveyteen ja hyvinvointiin panostamisella on vahva asema niin suomalaisessa yhteiskunnassa kuin ulkomaillakin, kuntoutus ja terveysmatkailu muodostaa tulevaisuudessakin liiketoimintamme kivijalan. Kylpylä investointi tukee kaikkia liiketoiminnan osa-alueitamme. Uudet investoinnit tulevat palvelemaan myös alueemme muita matkailuyrityksiä ja alueemme asukkaita.

KEVÄÄN TUTUSTUMISTARJOUS!

Tule lomalle Kruunupuistoon ja tutustumaan uusittuun kylpylään!

Uudistettu kylpylä avaa ovensa kesällä 2023. Uudistetussa tunnelmallisessa kylpylässä on vesielementtien lisäksi erilaisia saunoja rentoutumiseen. Kylpylätilojen lisäksi vieraitamme palvelee uudistunut beauty center hoitoineen sekä kahvila ja myymälä kylpylän ohessa.

Juhlistamme uusitun kylpylän avautumista ja tarjoamme ihanan kahden vuorokauden kylpyläloman nyt edullisesti tutustumistarjouksena!

Lue lisää täältä