Tiedote 2.5.2022

Kruunupuiston kylpylän saneerausinvestointi käynnistyy!

Vanha allasosasto on palvellut Kruunupuistossa melkein 42 vuotta, vuodesta 1980 alkaen. Pieniä remontteja on toki ollut matkan varrella. Betonirakenteet ovat alkuperäiset ja osittain myös allastekniikka. Uuden kylpylän suunnittelu on aloitettu jo vuosia sitten, mutta rakentamista on jouduttu siirtämään viimeisimmäksi koronapandemian aiheuttaman liiketoiminnan epävarmuuden vuoksi.

Vihdoinkin nyt pääsemme aloittamaan odotetun kylpyläremontin! Urakka käynnistyy heti vapun jälkeen 2.5.2022

Allastilat ja kylpylän tekniikka uudistuu täysin, saunamaailma monipuolistuu, kauneus- ja hemmotteluhoidoille sanerataan uudistetut tilat, samalla ravintola-, vastaanotto- ja myymälätilat uudistuvat ja laajentuvat.

  • Investoinnin kustannusarvio on 3,2 milj.€
  • Arvioitu rakentamisen kesto on 10 kuukautta
  • Uuden kylpylän on suunnitellut oululainen arkkitehtitoimisto Arktes Oy/ Mika Karjalainen
  • Pääurakoitsijaksi on valittu Parikkalan Rakennus Oy, LVI-urakoitsija on LVI-Sioma Oy ja sähköurakoinnin hoitaa Parikkalan sähkötaito Oy

Matkailuelinkeino on kasvanut alueellamme voimakkaasti kahden viime vuoden aikana erityisesti vilkastuneen kotimaan matkailun ansiosta.
Uskomme vahvasti alueen matkailun vetovoimaan tulevaisuudessakin. Terveyteen ja hyvinvointiin panostamisella on vahva asema niin suomalaisessa yhteiskunnassa kuin ulkomaillakin, kuntoutus ja terveysmatkailu muodostaa tulevaisuudessakin liiketoimintamme kivijalan. Kylpylä investointi tukee kaikkia liiketoiminnan osa-alueitamme. Uudet investoinnit tulevat palvelemaan myös alueemme muita matkailuyrityksiä ja alueemme asukkaita.