Seuraa kylpylän saneerauksemme vaiheita! 

Tilannekatsaus 29.11.2022
Kylpylässä on jälleen tapahtunut ja siellä tällä hetkellä mm. kaakeloidaan tiloja
Tilannekatsaus 28.10.2022
Kruunupuiston uuden kylpylän saneerausurakka on edennyt siihen vaiheeseen, että perjantaina 28.10. oli aika viettää harjannostajaiset!
Toimitusjohtaja Hannu Ronkainen kertoi aluksi saneerausinvestoinnin etenemisestä sekä Kruunupuiston tulevaisuuden suunnitelmista. Esittelykierroksella käytiin läpi allastilat ja saunamaailma sekä uudet kauneus- ja hemmotteluhoidoille varatut tilat. Kierroksen jälkeen oli vuorossa perinteinen harjannostajaistarjoilu ja ohjelmaa.
Tilannekatsaus 12.10.2022

Kylpyläsaneeraus etenee hyvää vauhtia ja työmiehet ovat päässeet jo tekemään kylpyhuoneiden lattioiden valutöitä.
Samaan aikaan uuteen beauty centeriin muurataan väliseiniä ja tiloissa tehdään tasoitustöitä.
Valvomon tilan rakentaminen on alkanut tällä viikolla ja tulevat saunatilat valmistuvat myös hiljalleen.

Tilannekatsaus 27.7.2022
Kylpyläämme on nyt remontoitu 12 viikkoa!
Purkutöitä on tehty mittavasti ja tämän viikon lopussa päästään tekemään altaiden reunavaluja. Sen jälkeen on vuorossa lattivalut, väliseinien muuraukset, alakattojen rakentaminen ja saunatilojen muuraukset. Myös sähkö- ja LVI asennukset saadaan käyntiin valutöiden jälkeen.

Työt ovat edenneet kutakuinkin suunnitellusti vaikka yllätyksiltä ei ole vältyttykään. Vanhan tilan saneeraamisen mukanaan tuomiin haasteisiin on osattu varautua. Vastaavan työnjohtajan mukaan luovuutta käyttäen on tilanteista selvitty!
Päivittäin työmaalla ahkeroi tällä hetkellä noin kymmenen alansa ammattilaista. Kylpylän odotetaan valmistuvan helmi-maaliskuussa 2023.

 

Tiedote 2.5.2022

Vanha allasosasto on palvellut Kruunupuistossa melkein 42 vuotta, vuodesta 1980 alkaen. Pieniä remontteja on toki ollut matkan varrella. Betonirakenteet ovat alkuperäiset ja osittain myös allastekniikka. Uuden kylpylän suunnittelu on aloitettu jo vuosia sitten, mutta rakentamista on jouduttu siirtämään viimeisimmäksi koronapandemian aiheuttaman liiketoiminnan epävarmuuden vuoksi.

Vihdoinkin nyt pääsemme aloittamaan odotetun kylpyläremontin! Urakka käynnistyy heti vapun jälkeen 2.5.2022

Allastilat ja kylpylän tekniikka uudistuu täysin, saunamaailma monipuolistuu, kauneus- ja hemmotteluhoidoille sanerataan uudistetut tilat, samalla ravintola-, vastaanotto- ja myymälätilat uudistuvat ja laajentuvat.

  • Investoinnin kustannusarvio on 3,2 milj.€
  • Arvioitu rakentamisen kesto on 10 kuukautta
  • Uuden kylpylän on suunnitellut oululainen arkkitehtitoimisto Arktes Oy/ Mika Karjalainen
  • Pääurakoitsijaksi on valittu Parikkalan Rakennus Oy, LVI-urakoitsija on LVI-Sioma Oy ja sähköurakoinnin hoitaa Parikkalan sähkötaito Oy

Matkailuelinkeino on kasvanut alueellamme voimakkaasti kahden viime vuoden aikana erityisesti vilkastuneen kotimaan matkailun ansiosta.
Uskomme vahvasti alueen matkailun vetovoimaan tulevaisuudessakin. Terveyteen ja hyvinvointiin panostamisella on vahva asema niin suomalaisessa yhteiskunnassa kuin ulkomaillakin, kuntoutus ja terveysmatkailu muodostaa tulevaisuudessakin liiketoimintamme kivijalan. Kylpylä investointi tukee kaikkia liiketoiminnan osa-alueitamme. Uudet investoinnit tulevat palvelemaan myös alueemme muita matkailuyrityksiä ja alueemme asukkaita.

KEVÄÄN TUTUSTUMISTARJOUS!

Tule lomalle Kruunupuistoon ja tutustumaan uusittuun kylpylään!

Uudistettu kylpylä avaa ovensa maaliskuussa 2023. Uudistetussa tunnelmallisessa kylpylässä on vesielementtien lisäksi erilaisia saunoja rentoutumiseen. Kylpylätilojen lisäksi vieraitamme palvelee uudistunut beauty center hoitoineen sekä kahvila ja myymälä kylpylän ohessa.

Juhlistamme uusitun kylpylän avautumista ja tarjoamme ihanan kahden vuorokauden kylpyläloman nyt edullisesti tutustumistarjouksena!

Lue lisää täältä