NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on Kelan ammatillisen kuntoutuksen muoto nuorille.

Kenelle

NUOTTI-valmennus on 16–29-vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen nuoren ammatillista kuntoutusta . NUOTTI-valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta.

Tavoite

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on löytää motivaatiota omaan elämäntilanteeseen hyödyntäen omia taitoja ja vahvuuksia, suunnitella tulevaisuutta opiskelun ja töiden osalta. 

NUOTTI-valmennus on matalan kynnyksen ratkaisukeskeistä yksilövalmennusta. Saat tueksesi oman valmentajan, jonka kanssa yhdessä etsitte suuntaviivoja elämääsi ja jatkopolkuja tulevaisuuteesi. NUOTTI-valmennuksen aikana tehdään yhteistyötä myös Kelan ja oman verkostosi kanssa.

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta: https://www.kela.fi/nuoren-ammatillinen-kuntoutus

Sisältö

Valmennus sisältää 20 tapaamiskertaa 5 kuukauden sisällä. Sinä itse määrittelet valmennuksen konkreettiset ja merkitykselliset tavoitteet. Tapaamiset toteutetaan sinun omassa ympäristössäsi.

NUOTTI-valmennus on sinulle maksutonta ja sen ajalta sinun on mahdollista saada Kelan maksamaa kuntoutusrahaa.

Kruunupuiston NUOTTI -valmentajana toimii  Marja Silpola, joka on koulutukseltaan sosionomi (YAMK) ja toiminut yli 15 vuotta lasten ja nuorten parissa ohjaajana. Valmentajatyön ohella Marja toimii Kruunupuistossa sosionomina. Työstään NUOTTI-valmentajana Marja kertoo seuraavasti:

”NUOTTI-valmennuksessa tärkeimmät työvälineeni ovat motivointi, kannustus ja tsemppaus. Olen tukenasi ja apunasi opiskelupaikan, työpaikan, tai vaikkapa oman asunnon etsinnässä tai kun tarvitset apua tulevaisuutesi suunnitteluun ja uskallusta tehdä omaa elämääsi koskevia ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!”

Lataa Kruunupuiston NUOTTI -esite

Lisätiedot

NUOTTI -valmentaja
Marja Silpola
marja.silpolakruunupuisto.fi