Maisemaristeilyt Punkaharjulla tai reittiristeily Punkaharju – Savonlinna!

MS Katrilli risteilee Savonlinnasta Punkaharjulle ja takaisin joka torstai 20.6. – 15.8. välisenä aikana. Voit yhdistää laivareittiin myös kätevästi matkan toiseen suuntaan kiskobussilla! Punkaharjulla, Kruunupuiston laiturista pääset myös 1,5 h maisemaristeilylle harjumaisemiin.

m/s Katrilli
Laivalla on kahvio josta voi ostaa virvoitusjuomia, kahvia ja pientä suolaista ja makeaa. Kahviossa on anniskeluoikeudet ja mahdollisuus ruokailuun ennakkotilauksesta.

Laivalla on katettu ulkokansi suojaamassa liialliselta auringonpaisteelta ja mahdolliselta sateelta ja tuulelta jolloin maisemista nauttiminen on miellyttävää sääoloista huolimatta. Laivan alakansi ja wc on soveltuvia esteettömään liikkumiseen.

Maisemaristeily Punkaharjulla 20.6. – 15.8.

Tule nauttimaan Punkaharjun harjumaisemista maisemista ja kesäisestä Saimaasta risteilyllä Punkaharjulla!

Risteily lähtee kätevästi joko Kruunupuiston tai Tuunaansaaren laiturista. Punkaharju on luonnonkauniiden maisemien ansiosta ollut kansainvälisesti tunnettu matkailukohde jo yli kahdensadan vuoden ajan. Se onkin yksi Suomen kansallismaisemista ja kauniit järvimaisemat ovat edelleen kohteen suurin vetonaula. Risteilyreitti kulkee harjuja myötäillen ja saattaapa saimaannorppakin näyttäytyä reitin varrella.

Risteilyllä on reittiselostus suomeksi ja englanniksi.

Risteilyaikataulu:

  • klo 13.30 Kruunupuiston laituri

Hinta 28 €/aikuinen, risteilyn kesto 1,5 h

Punkaharju – Savonlinna -risteily 27.6. – 15.8.

Lähde risteillen Punkaharjulta Savonlinnaan! Yhdistä risteily vaikka oopperailtaan tai ravintolaillalliseen Savonlinnassa. Nauti upeista Saimaan järvimaisemista ja rentoudu matkalla kohti kaunista Savonlinnaa. Reitti kulkee Virtasalmen kapeikkojen ja Bobrikovin salmen kautta Savonlinnaan. Perillä pysähdyspaikkoja ovat Olavinlinnan takalaituri ja Savonlinnan matkustajasatama.

Risteilyaikataulu:

  • klo 15.30 Kruunupuiston laituri

Hinta 35 €/aikuinen, risteilyn kesto 2,5 h

Risteily Savonlinna – Punkaharju – Savonlinna 27.6. – 15.8.

Lähde risteillen Savonlinnasta Punkaharjulle! Nauti upeista Saimaan järvimaisemista ja rentoudu matkalla kohti kaunista Punkaharjua. Reitti kulkee Virtasalmen kapeikkojen ja Bobrikovin salmen kautta Punkaharjulle. Perillä pysähdyspaikkoja ovat Kruunupuiston laituri ja Tuunaansaaren laituri.

Perillä oloaikaa Punkaharjulla on 2 tuntia.

Risteilyaikataulu:

  • klo 11.00 Lähtö Savonlinnan matkustajasatama
  • klo 13.30 Kruunupuiston laituri
  • klo 13.40 Tuunaansaaren laivalaituri
  • Lähtö takaisin Savonlinnaan
  • klo 15.30 Kruunupuiston laituri
  • klo 15.50 Tuunaansaaren laituri
  • klo 18.20 Olavinlinnan takalaituri
  • klo 18.30 Savonlinnan matkustajasatama

Hinta 65 €/aikuinen, risteilyn kesto 7,5 h

Osta risteilyt täältä