Kruunupuiston hoitolamaailma

Kruunupuiston hoitolamaailma on kauneushoitola Savonlinnan Punkaharjulla, jossa panostetaan kokonaisvaltaiseen kauneuteen, hyvinvointiin ja hemmotteluun. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti hyvää tekevistä hoidoista!

Kruunupuiston hoitolamaailmassa voit vain olla ja nauttia kaikilla aisteillasi. Tunnelmallinen ympäristö, rauhoittava musiikki ja asiantuntevat kosmetologit takaavat Sinulle ihanan hemmotteluhetken. Anna kehon ja mielen rauhoittua, ja varaa ikioma aikasi Kruunupuiston hoitolamaailmaan.

Varaa hoito

MYYNTIPALVELU

044 763 9130
myyntipalvelukruunupuisto.fi

Huom! Viikonloppuisin hoitoihin lisätään
5 €/
hoito.

Kauneushoitola Savonlinnassa

Kruunupuiston hoitolamaailma on todellinen kauneuden keidas Savonlinnassa, Punkaharjulla! Meille saavut ihastellen kaunista kansallismaisemaa, joka rauhoittaa mielen ja kehon jo matkan aikana.

Hoitolamaailman palvelut

Kruunupuiston hoitolamaailma tarjoaa erilaisia kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitoja sekä hierontoja ja kauneushoitoja, jotka rentouttavat niin kehon kuin mielenkin ja irrottavat arjen kireistä. Palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tutustu myös fysioterapiapalveluihimme.

Ota hetki aikaa itselle ja anna Kruunupuiston asiantuntijoiden hoitaa itseäsi

Lahjakortit verkkokaupasta

Lahja äidille, ystävälle tai anopille? Verkkokaupan kautta saat lahjakortit haluamallesi summalle ihaniin hoitoihin.
Lahjakortit ovat voimassa x vuotta.

Rentoudu tunnelmallisessa kylpylässä

Kruunupuisto Spa

Tunnelmallinen Kruunupuisto Spa tarjoaa täydellistä rentoutumista aikuiseen makuun. Nauti saunojen lempeistä löylyistä ja pulahda upeisiin altaisiin. Kruunupuisto Spassa arki unohtuu ja mieli rentoutuu.