Fysioterapia

Kuinka huolehdit kehostasi? Fysioterapian avulla voit ylläpitää ja parantaa toimintakykyäsi ja liikkumistasi. Henkilökohtaisen kartoituksen pohjalta tarjoamme ohjausta, neuvontaa ja hoitoa. Erikoisosaamistamme on tuki- ja liikuntaelinten ongelmien, neurologisten sairauksien ja ikäihmisten fysioterapia. Tutustu myös Personal Training – palveluihimme. Myös kotikäynnit.

 

Hinnasto:

Fysioterapia 30 min 40 €
Fysioterapia 45 min 52,50 €
Fysioterapia 60 min 65 €
Kinesioteippaus 15 min (asiakas ostaa itse teipin) 18 €
Faskiakäsittely fysioterapian yhteydessä 60 min. 68 €

Käytössämme myös erilaiset lämpö-/kylmähoidot (Cryo), sähkökipuhoidot (TNS, EMS), kinesioteippaus, fysioakustinen hoito sekä LymphaTouch/Physiotouch

 

Ajat peruttava 1 vrk ennen, muuten peritään 75 % palvelun hinnasta ja 5 € toimistokuluja.
Peruuttamattomista ajoista veloitetaan koko palvelun hinta ja 5 € toimistokuluja.

 

Kysy lisää

Fysioterapeutti
Leena Nyrhinen
040 6846 498
leena.nyrhinen@kruunupuisto.fi
Innostuminen ja aktiivisuus näkyvät työssäni pyrkimyksenä löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen arkeensa sopivia ratkaisuja hyvinvoinnin tukemiseen ja parantamiseen. Onnistumiset syntyvät yhdessä tekemisen kautta. Erikoisosaamiseni on erilaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden hoito ja ennaltaehkäisy. Työkavereiden mielestä olen huumorintajuinen, mukaansa tempaava ja lempeä mutta luja. Uskon, että pienten asioiden tekeminen voi johtaa suuriin tuloksiin =)

 

Fysioterapeutti
Soile Tiimonen
044 4077 113
soile.tiimonen@kruunupuisto.fi
Olen vedessä viihtyvä fysioterapeutti ja erityisuimaopettaja. Lähinnä sydäntäni on neurologinen fysioterapia, erikoisosaamiseni liittyy aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden aktivoivaan fysioterapiaan. Ilta-aikaan minut voi bongata uimahallista uinninvalvojan tai uimaopettajan roolissa. Työkavereiden mielestä olen innostava, sporttinen, iloinen ja luotettava. Tule ja päätä, oletko samaa mieltä =)


Tilaa uutiskirje