JUGENDHUVILA URHOLA

Lyhyen kävelymatkan päässä Kruunupuiston päärakennuksesta sijaitsee upea jugendhuvila Urhola, jossa voit järjestää viihtyisän kokouksen tai majoittua rauhallisessa historiallisessa miljöössä.

Suorastaan ylellistä viihtyisyyttä

Saimaan rannalla Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva nostalginen Urhola on rakennettu vuonna 1903 ja saneerattu pienoishotelliksi vanhaa jugendtyyliä kunnioittaen vuonna 2009.


Huvilassa on 11 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kaikissa huvilan huoneissa on wc, suihku, televisio sekä langaton internet. Huvilan asiakkaana sinulla on luonnollisesti käytössäsi kaikki Kruunupuiston palvelut.

Huoneiden lisäksi huvilassa on kokouksiin, ruokailuihin ja yhdessäoloon soveltuva sali, jossa on tilaa noin 20 hengelle. Salin terassilta avautuu upea näkymä Saimaan Pihlajavedelle. Huvilan alakerrassa on sauna ja saunakabinetti rentoutumiseen. Halutessasi voit varata vaikka koko huvilan yksityiskäyttöön.

Ravintolapalvelut ovat käytössä päärakennuksessa tai tarjoilut toteutetaan huvilalla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

Voit myös ladata Urholan esitteen.

 Tilaa uutiskirje