Elokuussa luvassa yhteistyössä Yoga Saimaan – Saimaa Training Tanja Lajusen kanssa suppailun peruskurssit, sup-joogaa ja joogaa! Ilmoittaudu mukaan!

15.8. SUPPAILU & JOOGA SUNNUNTAI

klo 10– 11                       Päivään herättelevä Vinyasa jooga (makasiinilla), hinta 15 €, minimi 4 hlöä, maksimi 20 hlöä
klo 12–13                        SUP peruskurssi, 35 €, minimi 4, maksimi 9 hlöä
klo 13.15–14.15              SUP jooga, 35 €, minimi 4, maksimi 9 hlöä
klo 14.45–15.45              SUP peruskurssi, 35 €, minimi 4, maksimi 9 hlöä
klo 16.00–17.00               SUP  jooga, 35 €, minimi 4, maksimi 9 hlöä

Yhteishinnat: SUP peruskurssi + SUP jooga 60 €
Vinyasa –jooga  + SUP peruskurssi TAI SUP jooga 45 €

KESKIVIIKKONA 25.8. SUP & JOOGA ILTA

klo 16–17                     SUP peruskurssi, hinta 35 €, minimi 4, maksimi 9
klo 17.15–18.15           SUP jooga,hinta 35 €, minimi 4, maksimi 9
klo 18.30–19.30           Yin jooga (makasiinilla tai nurmikolla), hinta 15 €, minimi 4, maksimi 20

Yhteishinnat: SUP peruskurssi + SUP Jooga yhteishinta 60 €
SUP peruskurssi TAI SUP jooga JA jooga 50 €
KAIKKI yhteensä 70 €

SUP peruskurssi
Kurssilla opit SUP-lautailun perusteita; turvallisen suplautailun, laudan ja melan käsittelyä, laudalle nousua sekä melontatekniikoita. Kurssille tarvitset mukaan kevyet säänmukaiset liikuntavaatteet, varalle kuivat vaihtovaatteet, aurinkoisella säällä lippahatun tai aurinkolasit sekä rennon ja iloisen mielen!

SUP Jooga
Sup Jooga on rentouttava, mutta myös tasapainoa haastava joogatunti sup-laudan päällä. Tunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Kaikki liikkeet tehdään rauhallisesti joogaajien kokemus huomioiden ja nautiskellaan samalla luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailu- ja joogakokemuksen mukaan. Tunnille voit pukea kevyet säänmukaiset liikuntavaatteet tai uima-asun, varalle kuivat vaihtovaatteet, aurinkoisella säällä lippahattu on myös hyvä lisävaruste. Uimataito on pakollinen Sup Joogaan osallistumiselle.

Vinyasa Jooga (su aamun tunti)
Vinyasa Jooga -tunnilla liikutaan lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset samalla sekä rentouttamaan että vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen ja dynaaminen sekä virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentää stressiä.

Yin Jooga (ke- ja to-iltojen viimeinen tunti)
Yin Jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa (asennoissa) pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-5 min, jolloin pääsemme työskentelemään syvemmälle kehon syövereihin. Yin jooga antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja niin henkisesti kuin fyysisesti. Yin joogassa voidaan käyttää apuna mm joogatiiliä, ja vilttiä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille.

Sitovat varaukset Kruunupuiston vastaanottoon edelliseen päivään klo 18.00 mennessä
Myyntipalvelu
myyntipalvelukruunupuisto.fi
Maksut paikanpäällä suoraan Tanja Lajunen/Yoga Saimaa.
Huom! maksutavat:
  • käteinen (varaa mieluiten tasaraha)
  • mobilepay
  • smartum
  • epassi
  • eazybreak

 

sup jooga