TURVALLISESTI kruunupuistossa

Koronavirusepidemia on muuttanut elämäämme ja arkeamme monella tavalla. Toiminnassamme on erityisen tärkeä huomioida viranomaisten antamia suosituksia, jotta minimoimme yhdessä riskit koronaviruksen leviämiseen ja pystymme toteuttamaan palveluita turvallisesti. Olemme koonneet tähän tärkeitä ohjeita, jotka toivomme jokaisen asiakkaamme huomioivan saapuessaan:

  1. Tulethan asiakkaaksi vain oireettomana. Et voi tulla asiakkaaksi mikäli sinulla on kuumeinen infektio.
  2. Oma auto tai taksi on viruksen leviämisen kannalta turvallisin vaihtoehto saapua, ja niitä tässä tapauksessa suosittelemme. Mikäli kuljet julkisilla kulkuvälineillä, on hyvä noudattaa turvallisuussuosituksia – pidä riittävä etäisyys muihin, suojaa itsesi tarvittaessa maskilla tai käsineillä. Pese tai desinfioi kädet heti kun se on mahdollista.
  3. Saapuessasi Kruunupuiston sisätiloihin, pese kädet vedellä ja saippualla tai käytä käsidesiä. Sisääntulo auloissamme (1. krs ja 2. krs) on wc –tilat käsien pesuun sekä desinfiointimahdollisuus käsille. Käsien pesu ja desinfiointi on hyvä suorittaa aina kun siirrytään tiloista tai toiminnoista toisiin.
  4. Käytä kasvomaskia ja pidä etäisyyttä muihin ihmisiin oman harkintasi mukaan. Kasvomaski estää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kun käytät kasvomaskia, suojaat muita tartunnalta. Etäisyyden pitäminen auttaa suojaamaan tartunnalta sekä sinua että muita ihmisiä, esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvia. Voit ostaa maskeja Kruunupuiston myymälästä.
  5. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti vierailusi aikana ja siirtyessäsi tiloista toisiin. Mikäli et voi pestä käsiä, käytä käsidesiä mahdollisuuksien mukaan.
  6. Pidetään enemmän etäisyyttä, suosittelemme maskin käyttöä, ravintolamme toimii annettujen viranomaisohjeiden puitteissa. Viranomaisohjeiden mukaisesti tiettyjen palveluiden saatavuutta on rajoitettu väliaikaisesti.
  7. Henkilökuntamme käyttää asiakastyössä pääasiassa FFP2-maskeja sekä muita suojaimia tilanteen mukaan. Huolehdimme käsihygieniasta, emmekä tule sairaana töihin. Tartuntatautilain väliaikaisen muutoksen mukaisesti koko henkilökunnallamme on Covid-19 rokotesuoja. Kuntoutusasiakkaamme saavat  tullessaan henkilökunnalta tarkempia ohjeita siitä, miten toimimme kuntoutuksessa niin, että minimoimme koronaviruksen leviämisen riskit. Pidäthän omalta osaltasi myös odotustilanteissa ja vapaa-ajalla fyysistä etäisyyttä muihin aina kun koet sen tarpeelliseksi.
  8. Mikäli asiakkaana ollessasi saat hengitystieinfektion oireita tai muita koronaoireita, ota välittömästi yhteyttä henkilökuntaamme äläkä poistu huoneestasi. Tee omaolo.fi palvelussa oirearvio ja ota yhteyttä alueen päivystysapuun puh. 116 117, josta saat ohjeet minne hakeudut koronavirustestiin ja kuinka sinun tulee toimia.
  9. Nyt emme valitettavasti halaa emmekä kättele, mutta huomioidaan toinen toisemme muilla tavoin!