Meille tärkeintä on asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi ja turvallisuus. Huomioimme kaikessa toiminnassamme viranomaisten antamat suositukset ja ohjeet koronaviruksen leviämisen minimoimiseksi ja pystyäksemme tuottamaan kaikki palvelumme turvallisesti. Seuraamme tilannetta sekä viranomaissuosituksia jatkuvasti ja päivitämme toimintamallejamme ja ohjeistusta sen mukaan.

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit ja turvallisen kohtaamisen kaikissa tilanteissa.

Olemme koonneet tähän ohjeita ja toimenpiteitä, joita noudatamme toiminnassamme ja toivomme myös jokaisen asiakkaamme huomioivan vierailunsa aikana.

 1. Tulethan asiakkaaksemme oireettomana. Et voi tulla asiakkaaksemme mikäli sinulla on hengitystieoireita (yskä) tai kuumeinen infektio tauti tai flunssan oireita. Et voi tulla asiakkaaksi myöskään jos olet ollut samoissa tiloissa lähikontaktissa koronainfektiota sairastavan henkilön kanssa viimeisen 14 vuorokauden aikana tai olet ollut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana
 2. Saapuessasi Kruunupuiston sisätiloihin, pese kädet vedellä ja saippualla tai käytä käsidesiäSisääntulo auloissamme (1. krs ja 2. krs) on wc –tilat käsien pesuun sekä desinfiointimahdollisuus käsille. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti vierailusi aikana. Mikäli et voi pestä käsiä, käytä käsidesiä mahdollisuuksien mukaan.
 3. Asiakaspalvelupisteissämme on otettu käyttöön suojapleksit. Suosittelemme korttimaksuja käteisen sijaan.
 4. Alueellamme on sairaanhoitopiirin antama maskisuositus. Suosittelemme, että käytät maskia vierailusi aikana. Huolehdithan, että otat maskeja mukaasi riittävän määrän (kertakäyttömaskien tarve keskimäärin n. 6-8 maskia/vrk). Voit ostaa kertakäyttömaskeja myös Kruunupuiston myymälästä.
 5. Kuntoutuksessa pidämme enemmän etäisyyttä ja käytämme suojaimia tarvittaessa yksilöterapiatilanteissa. Terapiatilat puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen ennen seuraavaa asiakasta. Kuntoutusryhmien toiminta järjestetään mahdollisimman pitkälle kullekin ryhmälle varatuissa omissa luento- ja liikuntatiloissa. Ohjelmia toteutetaan mahdollisimman paljon ulkona aina sään salliessa.
 6. Siivoustamme on tehostettu kaikkien tilojen, pintojen ja välineiden osalta. Majoitushuoneet siivotaan tehostetusti aina ennen seuraavan asiakkaan saapumista.
 7. Ravintolamme toimii annettujen viranomaisohjeiden mukaisesti tehostetun hygienian, aukioloaikojen, asiakasmäärien ja turvaetäisyyksien osalta.  Ravintolan sisääntulon vieressä on wc –tilat käsien pesuun sekä desinfiointiautomaatti käsien desinfiointiin ennen ruokailua. Maskin käyttö on myös ravintolassa liikuttaessa käytössä. Muistutamme asiakkaitamme turvaväleistä muihin asiakkaisiin ja olemme porrastaneet ruokailuaikoja. Ruuan voi hakea ravintolasta myös omaan huoneeseen. Ravintolamme on suljettu 1.3.2021 alkaen muilta kuin meillä majoittuvilta asiakkailta.
 8. Kylpylä ja kuntosali ovat avoinna vain meillä majoittuville asiakkaille. Tiloissa muistutetaan turvaväleistä sekä hygieniasta.
 9. Toivomme kaikkien asiakkaidemme pitämään omalta osaltaan odotustilanteissa ja yleisissä tiloissamme fyysistä etäisyyttä muihin. Nyt ei halata eikä kätellä, mutta hymyillään sitäkin enemmän!
 10. Mikäli asiakkaana ollessasi saat hengitystieinfektion oireita, ota välittömästi yhteyttä henkilökuntaamme. Mikäli huomaat oireita esimerkiksi aamulla herätessäsi, ota yhteyttä henkilökuntaan puhelimitse poistumatta huoneestasi.
 11. Henkilökuntamme on saanut kattavan perehdytyksen turvallisuusohjeisiin sekä mahdollisiin poikkeustilanteisiin. Käännythän aina henkilökuntamme puoleen jos jokin asia askarruttaa vierailusi aikana!