Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja terveysmatkailupalveluja. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemista.

Meillä on paikka avoinna juuri sinulle!


Haemme uuteen huhtikuun alussa valmistuvaan Spa-kylpylään UINNINVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät:
Uinninvalvojan tehtävä on pääasiassa asiakaspalvelutehtävä, tehtävään sisältyy asiakkaiden ohjausta ja valvontaa. Työhön kuuluu myös ensiapua, vesipelastusta sekä muita allastilan turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Mitä osaamista työsi edellyttää:
Uinninvalvojan työssä kelpoisuusvaatimus on Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi tai muu vastaava koulutus, EA1-kurssi sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Lisäksi edellytetään hengenpelastajan testiuinnin suorittamista hyväksytysti.

Tarjoamme sinulle:
– Työ on pääsääntöisesti iltapäivä/ilta työtä, noudatamme Maran työehtosopimusta
– Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi, suhtaudumme myönteisesti alan koulutuksiin
– Upean työympäristön, mukavat työkaverit
– Monipuoliset henkilöstöedut
– Meiltä löytyy myös henkilökunnalle vuokra-asuntoja

Odotamme sinulta:
– Valmiutta tarttua haasteisiin ja oppia uutta
– Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
– Valmiutta tehdä iltapainotteista työtä, tiimityöskentelytaitoja
– Eduksi katsotaan kielitaito, ryhmäliikunta tuntien ohjaus, sekä allastekniikan ymmärtäminen

Tiedustelut/hakemukset

Hotellinjohtaja
Birgitta Ojasalo
birgitta.ojasalokruunupuisto.fi


Hoitokoti Finlandiaan haemme kesäksi 2023:

  • SAIRAANHOITAJAA
  • LÄHIHOITAJIA
  • HOITOAPULAISTA/HOIVA-AVUSTAJAA

vuosilomien sijaisuuksiin kesäkuukausille. Tarjoamme kokoaikaista työtä sopimuksen mukaan 2–4 kuukaudeksi toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä (myös 3-vuorotyö mahdollista). Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa ja ennen kaikkea motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Voit olla myös alan opiskelija. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, palkkaamme hoitajia sopivien henkilöiden löydyttyä.
Punkaharju ja hoitokodin miljöö on kesällä ainutlaatuinen, kappale kauneinta Suomea! Autamme tarvittaessa myös asunnon löytämisessä, jos innostut tulemaan kesätöihin kauempaa!

Jätä hakemuksesi 16.4.2023 mennessä.
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Finlandia on hoitokoti ikäihmisille. Hoitokoti sijaitsee keskellä Punkaharjun kansallismaisemaa, historiallisessa, kauniisti saneeratussa miljöössä. Finlandiassa on 25 asiakaspaikkaa tehostetulle palveluasumiselle sekä laitoshoidolle. Hoitokoti Finlandian omistaa Kruunupuisto Oy. Jos työ kodinomaisessa ympäristössä ikäihmisten parissa kiinnostaa, otathan yhteyttä! Katso lisää www.hoitokotifinlandia.fi

Hakemukset ja lisätiedot arkisin klo 9–15