Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Kruunupuisto tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja terveysmatkailupalveluja. Meillä on 240 asiakaspaikkaa ja työskentelee noin 95 eri alojen ammattilaista. Monipuolisten palvelujen rinnalla tarjolla on kaikkina vuodenaikoina upea harjuluonto, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoilla, retkeillä ja nauttia järvimaisemista.

Meillä on paikka avoinna juuri sinulle!

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uuteen elämän vaiheeseen tämän vuoden aikana, haemme Kruunupuistolle TOIMITUSJOHTAJAA jatkamaan Kruunupuiston strategian mukaista johtamista, kasvua ja kehittämistä.
Kruunupuiston omistaa Punkaharju kuntoutussairaalasäätiö ja liiketoiminnasta vastaa Kruunupuisto Oy. Teemme tiiviisti yhteistyötä osakkuusyhtiö KK-Verven ja toisen omistajan Kankaanpään kuntoutuskeskuksen kanssa.

Kruunupuistossa on nykyaikaiset tilat ja työvälineet sekä osaava ja toiminnan kehittämiseen sitoutunut henkilöstö. Kevään 2023 aikana avataan uudistetut spa – ja hoitotilat, jotka tukevat liiketoiminnan kehittämistä.

Sinulta odotetaan korkeakoulututkintoa, hyvää yhteistyökykyä ja ihmisten johtamiskykyä, vahvaa liiketoimintaosaamista ja -kokemusta sekä kykyä reagoida toimintaympäristön muutoksiin. Kuntoutus- ja matkailuliiketoimintojen tuntemus on eduksi.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kuntoutuksen ja terveysmatkailun kasvumahdollisuuksien parissa.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Hannu Ronkaiselta puh. 050 559 4797 tai hallituksen puheenjohtaja Jonne Tynkkyseltä puh. 040 733 5440

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2023 mennessä paivi.saukkonen@kruunupuisto.fi Sähköpostiin aihe ”Toimitusjohtaja”


Haemme uuteen huhtikuun alussa valmistuvaan Spa-kylpylään UINNINVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät:
Uinninvalvojan tehtävä on pääasiassa asiakaspalvelutehtävä, tehtävään sisältyy asiakkaiden ohjausta ja valvontaa. Työhön kuuluu myös ensiapua, vesipelastusta sekä muita allastilan turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Mitä osaamista työsi edellyttää:
Uinninvalvojan työssä kelpoisuusvaatimus on Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi tai muu vastaava koulutus, EA1-kurssi sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Lisäksi edellytetään hengenpelastajan testiuinnin suorittamista hyväksytysti.

Tarjoamme sinulle:
– Työ on pääsääntöisesti iltapäivä/ilta työtä, noudatamme Maran työehtosopimusta
– Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi, suhtaudumme myönteisesti alan koulutuksiin
– Upean työympäristön, mukavat työkaverit
– Monipuoliset henkilöstöedut
– Meiltä löytyy myös henkilökunnalle vuokra-asuntoja

Odotamme sinulta:
– Valmiutta tarttua haasteisiin ja oppia uutta
– Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
– Valmiutta tehdä iltapainotteista työtä, tiimityöskentelytaitoja
– Eduksi katsotaan kielitaito, ryhmäliikunta tuntien ohjaus, sekä allastekniikan ymmärtäminen

Tiedustelut/hakemukset

Hotellinjohtaja
Birgitta Ojasalo
birgitta.ojasalokruunupuisto.fi

 


Haemme kesäksi 2023 joukkoomme:

KOKKEJA – Haemme joukkoomme à la carte- sekä buffetruokien valmistukseen koulutuksen omaavaa ravintolakokkia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuulle. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn sekä nykyaikaiset keittiön työtilat. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

TARJOILIJOITA – Haemme joukkoomme tarjoilijaa, joka on moniosaaja, hallitsee à la carte ja tilaus tarjoilun. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuule. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ – Haemme uudistuneen kylpylän yhteydessä toimivaan kahvilaan kahvilatyöntekijää. Hakijalta edellytämme reipasta otetta, asiakaspalvelu ja kädentaitoja. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu touko-syyskuulle. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

VOHVELIKAHVILAN TARJOILIJOITA JA KEITTÖAPULAISIA – Haemme Inkeritalon kesäkahvilaan tarjoilijoita ja keittiöapulaisia. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee osata suomea, mutta arvostamme myös muuta kielitaitoa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia sekä alan koulutusta. Kyse on kesäajan työsuhteesta, joka ajoittuu kesä-elokuuhun. Työaika sijoittuu myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työkaverit, monipuolisen työn.Työskentely edellyttää iloista ja innostunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta.
Voit olla alle 18-vuotias, emmekä edellytä aiempaa kokemusta tai koulutusta. Opastamme ja ohjaamme tehtäviin – tärkeintä on innostuksesi oppia ja tehdä! Työssä edellytetään hygieniapassia. Jos kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi / CV 31.3.2023 mennessä, huomiothan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakemukset ja lisätiedot (puhelut ma-ke klo 12.00–15.00 välisenä aikana)

Ravintolapäällikkö
Katja Lötjönen
katja.lotjonenkruunupuisto.fi


Hoitokoti Finlandiaan haemme kesäksi 2023:

  • SAIRAANHOITAJAA
  • LÄHIHOITAJIA
  • HOITOAPULAISTA/HOIVA-AVUSTAJAA

vuosilomien sijaisuuksiin kesäkuukausille. Tarjoamme kokoaikaista työtä sopimuksen mukaan 2–4 kuukaudeksi toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä (myös 3-vuorotyö mahdollista). Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa ja ennen kaikkea motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Voit olla myös alan opiskelija. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, palkkaamme hoitajia sopivien henkilöiden löydyttyä.
Punkaharju ja hoitokodin miljöö on kesällä ainutlaatuinen, kappale kauneinta Suomea! Autamme tarvittaessa myös asunnon löytämisessä, jos innostut tulemaan kesätöihin kauempaa!

Jätä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä.
Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Finlandia on hoitokoti ikäihmisille. Hoitokoti sijaitsee keskellä Punkaharjun kansallismaisemaa, historiallisessa, kauniisti saneeratussa miljöössä. Finlandiassa on 25 asiakaspaikkaa tehostetulle palveluasumiselle sekä laitoshoidolle. Hoitokoti Finlandian omistaa Kruunupuisto Oy. Jos työ kodinomaisessa ympäristössä ikäihmisten parissa kiinnostaa, otathan yhteyttä! Katso lisää www.hoitokotifinlandia.fi

Hakemukset ja lisätiedot arkisin klo 9–15

Vastaava sairaanhoitaja
Päivi Sinkkonen
paivi.sinkkonenkruunupuisto.fi