Vapaa-ajan viikko-ohjelma

VAPAA-AJAN OHJELMA VIIKKO 4

Vapaa-ajan viettoon löytyy myös  monenlaista muuta tekemistä!

punkaharjuN LUONTO

Upea harjuluonto polkuineen ja reitteineen kutsuu liikkumaan luonnon omassa huvipuistossa.Reiteille pääset välittömästi piha-alueeltamme. Vastaanotostamme voit vuokrata polkupyöriä, fatbikeja, kävelysauvoja, kanootteja, kajakkeja ja soutuveneitä ja lähteä omalle luontoretkellesi lähiluontoon. Harjualueella on useita sotahistoriallisia kohteita, arkkitehtuurisia kohteita ja mielenkiintoinen puulajipuisto, johon voi tutustua pyörällä tai kävellen.

PIHA-ALUE

Piha-alueellamme voit frisbeegolfata, kuntoilla ulkokuntosalilla, haastaa ystäväsi pihashakkiin tai lainata vastaanotostamme muita pihapelejä. Sisäpihallamme, Kruunukeitaalla, voit myös astella paljasjalkapolulla ja nauttia luonnon materiaalien vyöhyketerapiasta!

Inkeritalon vohvelikahvila taidenäyttelyineen on avoinna kesäisin. Kesäkahvilassa ja sen terassilla voit nauttia kesästä Saimaata ihaillen. Inkeritalon rannasta pääset uimaan ja Inkeritalon hirsisen rantasaunan voit myös vuokrata tilauksesta käyttöösi.

PUNKAHARJUN KÄYNTIKOHTEET

Lähialueen käyntikohteista suosittelemme tutustumaan mm. Metsämuseo Lustoon, Aseman Taidelaiturin näyttelyyn ja Lotta-kioskiin, Johanna Oraksen taidekartanoon sekä hotelli Punkaharjuun  - lisätiedot kohteista ja Punkaharjun muut matkailukohteet löydät www.visitpunkaharju.fi - sivustolta.

 

(HUOM! muutokset mahdollisia)

 

Myyntipalvelu
044 763 9130
myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

 

 Tilaa uutiskirje