Ohjeita kuntoutukseen tuleville

Mitä mukaan?

Ota mukaan sisä- ja ulkoliikuntaan sopivia vaatteita ja jalkineita vuodenaika ja sää huomioiden. Uimapukua tarvitset allasliikunnassa. Tarvitset mukaan myös henkilökohtaiset peseytymis- ja hygieniavälineet sekä kaikki kuntoutusjakson aikana tarvitsemasi lääkkeet.

Mukaan voit ottaa myös henkilökohtaisia harrastusvälineitä (esim. sukset). Voit myös vuokrata liiikuntavälineitä Kruunupuistosta. Mukaan kannattaa ottaa juomapullo hikiliikuntaan sekä selkäreppu tai urheilukassi varusteiden kuljetusta varten. Kruunupuistossa on hyvät pyykinpesu- ja kuivatusmahdollisuudet. Ennen kuntoutuksen alkua saat henkilökohtaisen kutsun, jossa on lisää käytännön tietoa.

Majoitus kuntoutusjaksolla

Huonevaraus tehdään kuntoutusjakson varauksen yhteydessä automaattisesti, sitä ei tarvitse erikseen varata. Kuntoutusasiakkaat majoittuvat  2 hengen huoneissa. Majoittuminen 1 hh on mahdollista varaustilanteen salliessa erillistä korvausta (33€/vrk) vastaan. Voit tulla kuntoutusjaksolle myös läheisesi kanssa, omaisen täysihoitomajoitus 82€/vrk.
Lue erillinen ohje lemmikkin kanssa majoittuville!tuville!

Mikäli sinulla on majoitukseen liittyen kysyttävää tai erityistä huomioitavaa, niin otathan yhteyttä kuntoutuksen asiakassihteeriin puh. 0406846488

Terveys- ja hemmotteluhoidot sekä kampaamopalvelut

Kuntoutusjaksosi tai kurssisi aikana Sinulla on mahdollisuus ostaa kuntoutusohjelman lisäksi hemmottelevia hoitoja. Voit täyttää ennakkovarauslomakkeen tästä. Muistatahan varata hoidot vähintään viikkoa ennen kuntoutuksesi tai kurssisi alkua!
HUOM! Kampaamopalveluiden ajanvaraukset suoraan kampaamostamme puh. 050 5743171

Matkakorvaukset

Mikäli kulkuyhteytesi Kruunupuistoon ovat hankalat kuntoutuksen aloituspäivänä, niin voit tulla majoittumaan jo edellisenä iltana (hinta 41 €/hlö). Kelan kuntoutusjaksoilla Kela korvaa tästä summasta 20,18 €.

Kun menet Kelan järjestämään kuntoutukseen, Kela korvaa matkakulut kuntoutuspäätöksessä ilmoitettuun kuntoutuspaikkaan. Kela korvaa matkakustannuksia pääasiassa halvimman matkustustavan mukaan. Yleensä se on  julkinen kulkuneuvo, esim. juna tai linja-auto. Jos käytät muuta kuin halvinta matkustustapaa (esim. taksia), sinulla tulee olla terveydenhuollon antamana todistus sen tarpeellisuudesta.

Kruunupuistoon pääsee arkisin linja-autolla, pysäkit ovat aivan pihapiirimme vieressä. Helpoin tapa julkisilla kulkuneuvoilla on tulla junalla. Juna-asema sijaitsee Punkaharjun keskustassa, josta on Kruunupuistoon matkaa n. 6 kilometriä. Juna-asemalta parhaiten Kruunupuistoon pääsee taksilla, taksin voi tilata valmiiksi asemalle odottamaan numerosta 0600 300 74 (HUOM! ei kela-taksi). Tarkemmat bussi- ja juna-aikataulut kannattaa ennen tuloa varmistaa Matkahuollon tai VR:n sivuilta.

Ennakkovarauslomake

Hieronnat ja vartalohoidot

Aika Kpl
Hieronta
Intialainen päähieronta 45 min (53 €)
Kuumakivihieronta 45 min (61 €)
Lymfaterapia 60 min (73 €)
Parafiinihoito käsille (21 €)
Voice massage 75 min (76 €)
Jalkahoito 45 min (48 €)

Kasvohoidot

Aika Kpl
Kasvohoito 60 min (80 €)
Kiinteyttävä kasvohoito +40 60 min. (96 €)
Silmänympäryshoito 45 min. (53 €)
Kasvojen rentoutushetki 45 min (53 €)
Hedelmähappokuorinta 60 min (90 €)
C-vitamiini kasvohoito 75 min (90 €)
Aromaattinen öljyhieronta 30min (41 €)

Esteettiset hoidot

Aika Kpl
Ripsien värjäys (17 €)
Kulmien muotoilu (15 €)
Kulmien muotoilu ja värjäys (17 €)
Sokerointi kasvot (17€)
Sokerointi kainalot/bikiniraja (33 €)
Sokerointi Sääret (47€)
Sokerointi paketti: sääret, bikini, kainalot (93€)

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje