Seksuaali- ja parisuhdeneuvonta

Painaako mieltäsi jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia, josta et ole rohjennut aiemmin puhua? Hämmentääkö kehossasi tapahtuneet muutokset esimerkiksi iän tai sairauden takia? Kärsitkö seksuaalisesta haluttomuudesta? Onko sinulla seksuaalisiin toimintoihin liittyviä häiriöitä, kuten kiihottumis- tai erektio-ongelmia? Mietitkö seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä asioita?

Kaipaako parisuhteesi uutta hehkua? Onko rakkaus ruosteessa? Tuntuuko, että parisuhde on solmussa tai kriisissä? Mietitkö eroa? Onko uusioperheen arki tuottanut arvaamattomia yllätyksiä?

Seksuaalineuvonta on keskusteluun ja vuorovaikutukseen perustuvaa kohtaamista. Luottamus, asiakkaan kunnioittaminen, hienotunteisuus ja kuulluksi tuleminen ovat keskeisiä elementtejä tapaamisessa. Seksuaalineuvonnan tavoitteena on löytää eheä ja tasapainoinen seksuaalisuus, mikä on olennainen osa ihmisyyttä ja elämänvoimaa.
Parisuhteen ongelmat liittyvät yleensä vuorovaikutukseen. Parisuhdeneuvonnassa pyritään kunnioittavaan ja riidattomaan kohtaamiseen. Ammattilaisen tehtävänä on auttaa paria määrittelemään yhteiset tavoitteet suhteelle ja neuvonnalle sekä miettimään keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Asiantuntijan tehtävä on luoda turvallinen ilmapiiri ja mahdollisuus molemmille tuoda oma näkökulma keskeytyksettä esiin tapaamisten aikana. Asiantuntija on puolueeton. Neuvontaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa. Joskus yksi tapaamiskerta on riittävä oivalluttamaan kuinka jatkaa eteenpäin. Seksuaali- ja parisuhdeneuvonnan asiantuntijana toimii Kruunupuistossa seksuaaliterapeutti ja terveydenhoitaja Sirpa Kojo.

HinNASTO

Yksilötapaaminen 90 €/60 min

Pariaika 135 € /90 minTilaa uutiskirje