Ravitsemusneuvonta

Vaivaako vatsa? Rajoittaako vatsan turvotus syömistäsi? Ravitsemusterapeutin vastaanotolla saat vinkkejä vatsasi hyvinvointiin.

Huolettaako ruokavalion riittävyys? Iän myötä myös ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat. Jos mietit, syötkö riittävän monipuolisesti ja tarpeidesi mukaan, tule ravitsemusterapeutin vastaanotolle tarkistuttamaan asia.

Kamppailetko kilojen kanssa? Oletko kyllästynyt jatkuviin dietteihin? Ravitsemusterapeutin kanssa voitte yhdessä laatia suunnitelman kohti tasapainoisempia ruokailutottumuksia.

Jos ravitsemus askarruttaa, kysy ravitsemusterapeuttimme palveluita myös muissa kuin ylälmainituissa tilanteissa (esim. sairauksien hoitoon liittyvissä tilanteissa).

 

HINNASTO

Yksilökäynti ravitsemusterapeutilla (ensikäynti) 92 €
Seurantakäynti ravitsemusterapeutilla 65 €

Luennot

Ravinnosta terveyttä ja hyvinvointia
Painonhallinnasta syömisen hallintaan
Arjen hyvät valinnat
Ikääntyvän hyvät ruokavalinnat

Luentojen hinnat alkaen 203 €

 

Ajat peruttava 1 vrk ennen, muuten peritään 75 % palvelun hinnasta ja 5 € toimistokuluja.
Peruuttamattomista ajoista veloitetaan koko palvelun hinta ja 5 € toimistokuluja.

 

Kysy lisää

Ravitsemusterapeutti
Sirpa Nygård
0406846555
Olen perusluonteeltani positiivinen ja minua on luonnehdittu myös helposti lähestyttäväksi. Suhtaudun ruokaan ja ravitsemukseen positiivisella ja rennolla otteella. Ravitsemusneuvonnassa vahvuuksiani ovat asioiden käsittely käytännön läheisesti, asiakkaan tarpeet edellä. Puoleeni voit kääntyä esimerkiksi ikääntymisen tai sairauksien tuomissa ravitsemushaasteissa tai halutessasi lisätä elämääsi hyvää oloa ruoan avulla!


Tilaa uutiskirje