Asiantuntijamme

Fysioterapeutti
Leena Nyrhinen
040 6846 498
leena.nyrhinen@kruunupuisto.fi

Innostuminen ja aktiivisuus näkyvät työssäni pyrkimyksenä löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen arkeensa sopivia ratkaisuja hyvinvoinnin tukemiseen ja parantamiseen. Onnistumiset syntyvät yhdessä tekemisen kautta. Erikoisosaamiseni on erilaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden hoito ja ennaltaehkäisy. Työkavereiden mielestä olen huumorintajuinen, mukaansa tempaava ja lempeä mutta luja. Uskon, että pienten asioiden tekeminen voi johtaa suuriin tuloksiin =)

Fysioterapeutti
Soile Tiimonen
044 4077 113
soile.tiimonen@kruunupuisto.fi

Olen vedessä viihtyvä fysioterapeutti ja erityisuimaopettaja. Lähinnä sydäntäni on neurologinen fysioterapia, erikoisosaamiseni liittyy aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden aktivoivaan fysioterapiaan. Ilta-aikaan minut voi bongata uimahallista uinninvalvojan tai uimaopettajan roolissa. Työkavereiden mielestä olen innostava, sporttinen, iloinen ja luotettava. Tule ja päätä, oletko samaa mieltä =)

Fysioterapeutti/PT
Maarit Tervonen
040 5538 787
maarit.tervonen@kruunupuisto.fi

Olen pitkän linjan kuntoutustyöntekijä, jonka erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat hyvinvointi ja työssä jaksaminen. Työn ja levon, toiminnan ja rentoutumisen sekä elämän ja olemisen rytmeihin liittyy valintoja, joiden kautta jokainen voi parantaa omaa hyvinvointiaan. Toisinaan hyvinvointia tukevien valinnanmahdollisuuksien tunnistamiseen tarvitaan keskustelukumppania. Keskustelukumppanina ja sparraajana koen itse olevani työssä parhaimmillani. Työkaverit kuvaavat minua helposti lähestyttäväksi, kannustavaksi ja innostavaksi. Saamani palautteen mukaan olen asioihin tarmolla paneutuva, sinnikäs ja käytännönläheinen.

Psykologi
Mari Sarjanen
040 6846 552
mari.sarjanen@kruunupuisto.fi

Henkisen hyvinvoinnin ja aivoterveyden edistäminen ovat lähellä sydäntäni. Erityistä ammattiosaamistani on neurologiseen kuntoutukseen liittyvä psykologinen työ. Haluan asiakkaiden omia voimavaroja hyödyntäen tuoda heidän arkeensa jaksamista, uusia näkökulmia ja innostusta. Keskustelun lisäksi käytän esimerkiksi mielen ja aivojen hyvinvointiin liittyviä harjoituksia sekä luontolähtöisiä ja tietoisen läsnäolon menetelmiä. Työkavereiden mielestä olen ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, idearikas ja iloinen persoona.

NUOTTI -valmentaja
Marja Silpola
050 404 2682

Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) ja toiminut yli 15 vuotta lasten ja nuorten parissa ohjaajana. NUOTTI-valmentajan työn lisäksi toimin Kruunupuistossa sosionomina. NUOTTI-valmennuksessa tärkeimmät työvälineeni ovat motivointi, kannustus ja tsemppaus. Olen tukenasi ja apunasi opiskelupaikan, työpaikan, tai vaikkapa oman asunnon etsinnässä tai kun tarvitset apua tulevaisuutesi suunnitteluun ja uskallusta tehdä omaa elämääsi koskevia ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Sairaanhoitaja
Auli Lepistö
040 6846 514
auli.lepisto@kruunupuisto.fi

Toimintaterapeutti
Kaija Teppo
040684685
kaija.teppo@kruunupuisto.fiTilaa uutiskirje