Asiantuntijamme

Fysioterapeutti
Leena Nyrhinen
040 6846 498
leena.nyrhinen@kruunupuisto.fi

Innostuminen ja aktiivisuus näkyvät työssäni pyrkimyksenä löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen arkeensa sopivia ratkaisuja hyvinvoinnin tukemiseen ja parantamiseen. Onnistumiset syntyvät yhdessä tekemisen kautta. Erikoisosaamiseni on erilaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden hoito ja ennaltaehkäisy. Työkavereiden mielestä olen huumorintajuinen, mukaansa tempaava ja lempeä mutta luja. Uskon, että pienten asioiden tekeminen voi johtaa suuriin tuloksiin =)

Fysioterapeutti
Soile Tiimonen
044 4077 113
soile.tiimonen@kruunupuisto.fi

Olen vedessä viihtyvä fysioterapeutti ja erityisuimaopettaja. Lähinnä sydäntäni on neurologinen fysioterapia, erikoisosaamiseni liittyy aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden aktivoivaan fysioterapiaan. Ilta-aikaan minut voi bongata uimahallista uinninvalvojan tai uimaopettajan roolissa. Työkavereiden mielestä olen innostava, sporttinen, iloinen ja luotettava. Tule ja päätä, oletko samaa mieltä =)

Toimintaterapeutti
Kaija Teppo
040684685
kaija.teppo@kruunupuisto.fi

Psykologi
Mari Sarjanen
040 6846 552
mari.sarjanen@kruunupuisto.fi

Henkisen hyvinvoinnin ja aivoterveyden edistäminen ovat lähellä sydäntäni. Erityistä ammattiosaamistani on neurologiseen kuntoutukseen liittyvä psykologinen työ. Haluan asiakkaiden omia voimavaroja hyödyntäen tuoda heidän arkeensa jaksamista, uusia näkökulmia ja innostusta. Keskustelun lisäksi käytän esimerkiksi mielen ja aivojen hyvinvointiin liittyviä harjoituksia sekä luontolähtöisiä ja tietoisen läsnäolon menetelmiä. Työkavereiden mielestä olen ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä, idearikas ja iloinen persoona.

Sosionomi
Seija Honkanen
050 4042 682
seija.honkanen@kruunupuisto.fi

Kiinnostuksen kohteitani ovat elämänlaatu, sen mittaaminen sekä kuntoutuksen vaikutus elämänlaatuun. Elämänlaatuun liittyy taito katsoa asioita monesta eri näkökulmasta ja elämän pienet ilot. Mottoni onkin ”matkailu avartaa”. Työssäni erikoistumisalojani ovat vanhustyö, kuntoutus ja palveluohjaus. Työkavereiden mielestä olen ammattitaitoinen ja asiantunteva, ja otan huomioon yksilön elämänpiirin saadakseni kokonaiskuvan yksilön elämäntilanteesta.

Sairaanhoitaja
Auli Lepistö
040 6846 514
auli.lepisto@kruunupuisto.fi

Fysioterapeutti/PT
Esa Makkonen
040 5521 059
esa.makkonen@kruunupuisto.fi

Luonnossa liikkuminen ja retkeily yhdistettynä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin korostuvat työssäni. Vahvuuteni asiakastyössä on asiakkaan kuuntelu yhdistettynä kokemukseen ja monipuoliseen ammattitaitoon. Työkavereiden mielestä olen reilu ja empaattinen joukkuepelaaja, jolla on auttamisen halua. Eikä siinä vielä kaikki: ulkonäköni puolesta muistutan elokuvatähteä – Mr Beania.

Asiakassihteeri
Arja Valtonen
040 684 6487
arja.valtonen@kruunupuisto.fi

Fysioterapeutti/PT
Maarit Tervonen
040 5538 787
maarit.tervonen@kruunupuisto.fiTilaa uutiskirje