muutokset palveluissamme

Kuntoutustoiminta jatkuu normaalisti ja olet tervetullut myös majoittumaan, kokousvieraaksi ja käyttämään hyvinvointipalveluitamme. Myös välinevuokraus ja ravintolapalvelut ovat avoinna! Harjuluonto on upeimmillaan ja alueemme ladut, lumikenkäreitit ja retkiluistelureitit kutsuvat ulkoilemaan, turvallisesti!

Koronapandemiasta johtuen ja viranomaisohjeitten mukaisesti joudumme kuitenkin rajoittamaan tiettyjä palveluitamme osittain 10.1. alkaen toistaiseksi:

  • ryhmäliikunta on tauolla tiloissamme (ei koske kuntoutusryhmiä)
  • kuntosali ja kylpylä ovat ainoastaan kuntoutusasiakkaiden ja hotellissa majoittuvien asiakkaiden käytössä rajoitetuilla aukioloajoilla
  • ravintolamme palvelee arkisin klo 7 – 18 ja viikonloppuisin klo 8 – 18. (HUOM. la 22.1. avoinna klo 8-15.30). Ravintolassamme on käytössä 75 % asiakaspaikoista, noudatamme suositusten mukaisia turvavälejä ja hygieniaohjeita sekä suosittelemme FFP2-maskien käyttöä liikuttaessa ravintolassa.
  • voimassaolevien rajoitusten mukaisesti anniskelu päättyy ravintolassa sekä kahvilassamme klo 17 ja alkoholijuomia voi nauttia klo 18 saakka.
  • kahvilamme palvelee klo 18 jälkeen vain talossa majoittuvia asiakkaitamme klo 20.00 saakka.

Edellämainituilla toimilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveysturvallisuutta ja välttämään turhia altistumisia. Tutustu myös ohjeeseemme siitä, miten sinä voit asiakkaana toimia, jotta pysymme kaikki terveinä myös kuntoutuksessa ja lomalla!

Kaikki aukioloaikamme löydät täältä