Opastetut melontaretket tiistaisin

29.6., 6.7., 13.7., 20.7. ja 27.7. klo 13 alkaen

Opastettu melontaretki on ainutlaatuinen tapa tutustua Punkaharjun historialliseen luonnonsuojelualueeseen vesiteitse. Retki on suunnattu aloittelijoille ja/tai vähän melontakokemusta omaaville. Retki soveltuu myös uimataitoisille lapsille.

Paikallisen oppaan johdolla saat asiantuntevan perehdytyksen retkimelontaan, jolloin pääset turvallisesti nauttimaan melonnasta ja Saimaan maisemista uhanalaisen saimaannorpankotivesille.

Retken kesto on noin 2,5-3 tuntia. Retki toteutetaan yksikkö kajakeilla ja/tai kanooteilla ryhmäkoon mukaisesti.
Retki toteutuu min. 2 hlöllä. Max. 8 hlöä,

HINTA 55€/HLÖ (lapset 30€)

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET RETKILLE EDELLISEEN PÄIVÄÄN KLO 16 MENNESSÄ

Myyntipalvelu
myyntipalvelukruunupuisto.fi

 

Opastetut FATBIKE-retket tORStaisin

1.7., 8.7., 15.7., 22.7. ja 29.7. klo 13 alkaen

Opastetun fatbike-retken aikana tutustutaan Punkaharjun luonnonsuojelualueeseen ja lähiympäristöön laadukkailla fatbikeilla, joista löytyy myös sähköavusteinen vaihtoehto perinteisen fatbiken rinnalle.

Reitin metsäpolut, tiet ja ajourat etenevät kauniissa harju- ja metsämaisemissa, joista löytyy tarvittaessa myös riittävästi haastavuuttakin. Retki soveltuu pyöräilytaitoiselle vähintään 155 cm pitkälle polkijalle.

Retken aikana myös hengähdetään ja nautitaan kansallismaiseman kauneudesta sekä kuullaan tarinoita ja tietoa luonnosta oppaan kertomana. Retken kesto on noin 2 tuntia. Retkeen sisältyy vesipullo, kypärä ja opaspalvelut.

Retki toteutuu min. 2 hlöllä. Max. 10 hlöä,

HINTA 50€/HLÖ

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET RETKILLE EDELLISEEN PÄIVÄÄN KLO 16 MENNESSÄ

Myyntipalvelu
myyntipalvelukruunupuisto.fi

 

kaksi fatbikeilla pyöräilevää