Punkaharjun ainutlaatuinen harjuluonto kannattaa kokea! Lähde opastetulle retkelle tai seikkaile oman maun mukaan – välineet saat meiltä! Retken kruunaa oma saunahetki retkisaunassamme harjualueen poukamassa!

Opastetut melontaretket tiistaisin ja lauantaisin

TIISTAISIN 20.7. ja 27.7. ja LAUANTAISIN 17.7. ja 24.7. klo 13 alkaen

Retki on suunnattu aloittelijoille ja/tai vähän melontakokemusta omaaville. Retki soveltuu myös uimataitoisille lapsille aikuisen seurassa. Retken kesto on noin 2,5-3 tuntia. Retki toteutetaan yksikkö kajakeilla ja/tai kanooteilla ryhmäkoon mukaisesti. HINTA 55€/HLÖ 

Katso lisätiedot melontaretkestä!

Opastetut FATBIKE-retket tORStaisin

15.7., 22.7. ja 29.7. klo 13 alkaen

Opastetun fatbike-retken aikana tutustutaan Punkaharjun luonnonsuojelualueeseen ja lähiympäristöön laadukkailla fatbikeilla, joista löytyy myös sähköavusteinen vaihtoehto perinteisen fatbiken rinnalle. Retki soveltuu pyöräilytaitoiselle vähintään 155 cm pitkälle polkijalle. Retken kesto on noin 2 tuntia. HINTA 50€/HLÖ

Katso lisätiedot fatbikeretkestä! 

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET RETKILLE EDELLISEEN PÄIVÄÄN KLO 16 MENNESSÄ

katamaraaniristeilyt keskiviikkoisin

14.7., 21.7. ja 28.7. klo 15-16 sekä klo 16.30-17.30

Tule risteilemään Suomen suurimmalle järvelle, Saimaalle. Maisemaristeilyllä pääsemme katsomaan miltä Punkaharjun harjualue näyttää vesiltä katsottuna ja ihailemaan Saimaan kauneutta.
Mukaan tarvitset sään mukaisen ulkoiluvaatetuksen. Risteilyn aikana pelastusliivit ovat pakollinen varuste, liivit puetaan rannassa. Helteellä on hyvä olla mukana vesipullo.

Risteily toteutetaan mikäli min. 4 hlö. Maksimi osallistujamäärä 10 hlö. Ristreilyn kesto noin 1h. HINTA 15€/hlö.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KESKIVIIKKOISIN KLO 12 MENNESSÄ

välinevuokraus

Vuokraamostamme voit vuokrata 2 tunniksi tai vaikka koko päiväksi

  • fatbikeja
  • polkupyöriä
  • kanootteja
  • kajakkeja
  • sup-lautoja
  • soutuveneitä

Katso hinnasto ja varaa verkkokaupastamme!

retkisauna

Retken tai vierailun harjualueella kruunaa oma saunahetki retkisaunalla harjualueen keskellä. Lämmitä sauna, pulahda Saimaan virkistävään veteen ja nauti Suomen kesästä kansallismaisemassa! Retkisaunan voit varata 1,5 tunniksi käyttöösi – varaathan omat pyyhkeet ja pesuaineet sekä uima-asun. Retkisaunaa käytetään omatoimiperiaattella, joten jokainen saunoja huolehtii saunan viihtyvyydestä seuraaville saunojille. Sauna on sähkölämmitteinen. Sauna tulee varattavaksi verkkokaupastamme ja myyntipalvelusta kesäkuun aikana!

kaksi fatbikeilla pyöräilevää