Vierailut hoitokodissa rajoitetusti

Viitaten voimassaoleviin viranomaisohjeisiin vierailukäyntejä hoitokoti Finlandiassa rajoitetaan koronaepidemian aikana.

Tällä menettelyllä pyritään takaamaan asukkaiden turvallinen hoito ja huolenpito. Koronavirus on erityisen vaarallinen riskiryhmiin kuuluville, kuten ikäihmisille ja pitkäaikaissairauksia sairastaville. Vierailurajoitus suojelee hoitokodin asukkaita.

Yhteydenpito läheisiin voi tapahtua myös puhelimen välityksellä. Soittaessanne läheiselle pyydämme käyttämään hoitokodin puhelinnumeroa 050 593 41 73. Hoitohenkilökuntamme auttaa teitä yhteydenottoihin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Vierailuja koskevaan rajoitukseen liittyen vierailijan tulee sopia vierailustaan etukäteen hoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä kerrotaan, kuinka asukkaan kannalta turvallinen vierailu toteutetaan ja mitä suojavarusteita vierailijan tulee itse hankkia.

Mikäli läheisenne on saattohoidossa, voitte sopia vierailujen käytännön järjestelyt erikseen. Otattehan yhteyttä hoitohenkilökuntaan, joka neuvoo teille turvalliset menettelytavat.

Kaikissa tilanteissa hoitokodin henkilökunta neuvoo ja auttaa teitä parhaansa mukaan!

Hoitokoti Finlandia
yhteydenotot  puh. 050 329 92 50
soitot asukkaille puh. 050 593 41 73

Kiitos ymmärryksestä!Tilaa uutiskirje