Saunailta ihanassa Inkeritalon rantasaunassa

Punkaharjun kesä Saimaan rannalla on vertaansa vailla

Tänä kesänä nautitaan perinteisistä, suomalaisista kesän antimista. Puun rätinä kiukaan pesässä, nautinnollisen lempeät löylyt, virkistävä pulahdus Saimaan veteen, kaunis kesäilta ja kiireetön hetki ystävien kesken. Kaiken sen koet varaamalla Inkeritalon rantasaunan oman perheesi tai pienen ystäväpiirisi kesäsaunomiseen.

Saunatarjouksemme 250 €

Tarjoushinta max. 8 hengen ryhmälle sisältää

  • pyyhkeet
  • saunan takkatupineen 2 tunniksi
  • sauna on valmiiksi lämmitetty

Inkeritalon pieni hirsisauna sijaitsee Punkaharjulla, Kruunupuiston rannassa, historiallisessa miljöössä osana Inkeritalon kesäkahvilan pihapiiriä. Saunassa on löylyhuone, 2 pukuhuonetta, takkatupa, terassi ja laiturilta pääsee uimaan.

Saunatarjouksemme on voimassa varauksiin ti – su klo 15 – 19 ajalla 30.6. – 25.8.2020.

Teethän varauksen  ennakkoon myyntipalvelu@kruunupuisto.fi tai puh. 044 7639130. Huomioithan että sauna on anniskelualuetta. Juomia voit tilata ennakkoon tai ostaa Inkeritalosta.Tilaa uutiskirje