Roosa nauha – ilta Kruunupuistossa 26.9. klo 17

Saimaan syöpäyhdistys järjestää Kruunupuistossa Roosa nauha – illan, jossa Pia Karvinen kertoo  oman tarinansa ”Syövän vaikutus elämääni”. Lisäksi illassa tietoa rintasyövästä ja syöpäyhdistysten tarjoamista palveluista syöpäpotilaalle. Mukana  Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Janna Puurunen.

Ennen tilaisuutta on mahdollisuus ostaa roosa nauhoja (4€, käteismaksu) ja näin voi tukea Saimaan syöpäyhdistyksen alueella asuvien syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi tehtävää työtä.

Saimaan Syöpäyhdistyksen  tarkoituksena on tukea syöpäpotilaita ja heidän läheisiään, järjestä kuntoutusta sekä edistää terveyttä ja ennaltaehkäistä syöpään sairastumista. Palvelut ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Yhdistyksellä on toimipisteet Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä. Yhdistys tarjoaa keskusteluapua, tukihenkilöitä, järjestää vertaistukiryhmiä, sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja sekä välittää rintaproteeseja. Syövän ennaltaehkäisytyö ja varhaisen tunnistamisen edistäminen on myös tärkeää.

Roosa nauha ilta Kruunupuiston luentotila Presidentissä 26.9. klo 17.00.

Tervetuloa!

 Tilaa uutiskirje