Personal Training-valmennuspaketit

KRUUNUPUISTON PERSONAL TRAINING-PALVELUT

Haluatko kohottaa kuntoasi tai ko­hentaa hyvinvointiasi ja jaksamis­tasi? Valmennuspalvelujen avulla pääset toteuttamaan harjoittelua ohjatusti ja tavoitteellisesti. Val­mennuspalvelut soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille – toteutus suunnitellaan aina yksilöllisesti!

PERSONAL TRAINING

Fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin parantamiseen tähtäävään PT-val­mennukseen kuuluu alkukartoitus sekä henkilökohtaiset ohjauskerrat ammattitaitoisen ja tsemppaavan valmentajan ohjauksessa. Valmen­nus toteutetaan sovitusti kunto­salilla tai muilla yhdessä sovituilla harjoitusmenetelmillä hyödyntäen Kruunupuiston välineistöä ja luon­toympäristöä.

Valmennus toteutetaan perintei­senä yksilövalmennuksena, tai voit tsempata mukaan puolison ja ystävän – tai vaikka useampia. Kaverin kanssa harjoittelu toteu­tuu usein säännöllisemmin ja jopa tehokkaammin. Tutustu Kruunupuiston PT-palveluesitteeseen tästä

 

FIRSTBEAT

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Voit lukea Kruunuklinikan kautta tehdyn firstbeat-analyysin käyttäjäkokemuksen täältä.

Katso lisää osoitteesta: www.firstbeat.com

 Tilaa uutiskirje