Meillä on paikka sinulle!

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus-, matkailu- ja hotellipalveluita tarjoava hyvinvointikeskus Punkaharjulla. Toimimme luonnonkauniilla harjualueella ainutlaatuisessa ympäristössä. Kruunupuistossa on asiakaspaikkoja 250, palvelemme asiakkaitamme ympärivuoden joka päivä.

Ravintola Kruunupuisto hakee joukkoonsa KEITTIÖMESTARIA, vastaamaan ravintolamme keittiötoiminnan kehittämisestä, ruuan laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Olet oikea henkilö, jos sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta, alan koulutus, olet tiimi pelaaja, tartut rohkeasti haasteisiin ja olet valmis laittamaan itsesi likoon omalla esimerkilläsi. Paineensietokykysi ei pienistä säikähdä ja sinulta löytyy myös kielitaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet ja avoimen ja kehittyvän työyhteisön, ja mahdollisuuden kehittää ravintolatoimintaamme kansainväliselle tasolle. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Katja Nousiainen, puh. 050 469 1556, katja.nousiainen@kruunupuisto.fi

Hotellinjohtaja Birgitta Ojasalo, puh. 050 468 8421, birgitta.ojasalo@kruunupuisto.fi

Hakemukset: 26.10.2018 mennessä osoitteella: Johdon assistentti Päivi Saukkonen, Kruunupuisto Oy, Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju tai paivi.saukkonen@kruunupuisto.fiTilaa uutiskirje