Avoimet työpaikat

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutus- ja matkailupalveluita tarjoava Itä-Suomen johtava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus. Meillä on 250 asiakaspaikkaa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden joka päivä. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

***********************************************************

Kiitos kaikille kesätöitä hakeneille!

Fysioterapeutit, hoitotyöntekijät sekä ravintolan kesätyöntekijät on valittu lukemattomien hyvien hakijoiden joukosta – valituille  tervetulotoivotukset  kesää lähestyttäessä!

Päivi, Tuovi & Katja

***********************************************************

Etsimme joukkoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen moniammatillisesta kuntoutustyöstä kiinnostunutta PUHETERAPEUTTIA sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Suhtaudumme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin myönteisesti.

Soita ja kysy lisää!

Kuntoutusjohtaja
Tiina Riikonen
050 432 9282
tiina.riikonen@kruunupuisto.fi

Lähetä kirjallinen tai sähköinen osoitteeseen: Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, Kruunupuisto Oy, Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju tai tiina.riikonen@kruunupuisto.fi. Kuoreen/viestiin merkintä "Puheterapeutti"

*********************************************************

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Kruunupuistossa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Avoin työpaikka hakemus